Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vakumske vreče za shranjevanje oblačil 26.4.2005 10:39:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo jih imeli pred leti,pa nismo bili zadovoljni. Cunje ostanejo tako zmečkane,da je to groza.Tudi po pranju so ostale take. Jaz jih imam samo še za selitev,da ni tolk škatel. To so moje izkušnje.
|
|
|
|
vakumske vreče za shranjevanje oblačil 26.4.2005 10:41:06
|
|
|
|
Vesna
|
jaz jih imam pa sem zadovoljna,je pa res,da mi puščajo,ne vem al so kje preluknjajne ali pa sem samo slabo zaprla
|
|
|
|
vakumske vreče za shranjevanje oblačil 26.4.2005 10:50:16
|
|
|
|
Micy
|
O tole ste pa super načele mene tud tole zanima a je dobr al ni ker mam totalno nabito omaro, in bi rada to mal pospravla pa nimam kam. Vsaj smučarsko opremo.:sloncek:
|
|
|
|
vakumske vreče za shranjevanje oblačil 26.4.2005 10:53:22
|
|
|
|
puncica
|
Tudi men se je vedno zdel da to ne more bit vredu in da so stvari po logiki zmečkane noter, res pa je da nikol nismo probaal. Jst imam stvari kr v škatlah in na vrhu, kjer prostorov ne uporabljamo.
|
|
|
|
vakumske vreče za shranjevanje oblačil 26.4.2005 11:02:37
|
|
|
|
Zea
|
Da obleke niso preveč zmečkane ne smeš čisto vsega zraka ven posesat - pustiti moraš cca. 30% zraka notri, potem je pa ok. Priporočam pa vam, da kupite take, ki imajo zgoraj zadrgo in ne neke palice za zapiranje. Problem je tudi v shranjevanju teh vreč - veliko jih je tako velikih, da jih ne moreš dati v omaro (niti na pod omare) - ostane seveda prostor pod posteljo ipd. Drugače pa smo mi zadovoljni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?