|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vakum
20.10.2008 20:07:33   
zala007
živjo mamice.

preko moževega kolega sem slišala za nek vakum, ki naj bi pripadal vsaki nosečnici, to naj bi bila kot ena masaža ali nekaj takega, . zelo me zanima ker mi ta ne zna povedat kaj točno to je. izvajali pa naj bi ga blizu babiške šole v lj (v bližini porodnišnice) če katera to pozna bi prosila kaj več podatkov (tel., naslov,...)

najlepša hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vakum
20.10.2008 20:14:22   
Anonimen
user posted image user posted image

(odgovor članu zala007)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2008 20:31:37   
2 Sraki
Ja obstaja ena zadeva, sam se ne spomnim kako se ji reče. Ti pa pripada po 30. tednu, samo svoji ginekologinji omeni in bo vedela kako in kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2008 20:45:12   
2 Sraki
... abdominalna .... več se še vedno nisem spomnila

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2008 20:46:22   
Anonimen
A je to slučajno tisto, s čimer ti pomagajo glede pretiranega zastajanja vode v telesu?

(odgovor članu 2 Sraki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2008 20:55:42   
zala007
ja mislim da je to to samo ne vem kam se obrnt je pa neki v zvezi z abdominalno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2008 21:15:39   
abi
Najbrž misliš dekompresijo ki jo je možno obiskat nasproti LJ porodnišnice - v stavbi kjer izvajajo materinsko šolo. Baje zadeva pomaga le naročiti se je treba. Mislim da se naročiš na tf. ki je namenjen tudi za šolo za starše.
Tf.št. 01/522-60-48 pon-pet 13:00-15:00

< Sporočilo je popravil abi -- 20.10.2008 21:23:34 >

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu zala007)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2008 21:16:35   
lex
misliš na dekompresijo? vem, da so julijke 2008 hodile proti koncu nosečnosti, kako je pa s tem pa ti ne znam povedat,ker jaz nisem hodila (sem predalečuser posted image )

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu zala007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2008 21:26:31   
abi
Evo našla - Abdominalna dekompresija. Nosečnice po dvaintridesetem tednu nosečnosti se lahko naročijo od ponedeljka do petka od 13.00 do 15.00 ure. Tudi za abdominalno dekompresijo potrebujejo nosečnice nalepke, ki jih dvignejo v sprejemni pisarni nove porodnišnice. Abdominalna dekompresija je namenjena boljšemu počutju nosečnice in otroka v maternici, pospeši se vensko cirkulacija v nogah, olajša pritisk v trebušni votlini.

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.10.2008 21:31:26   
zala007
najlepša hvala mamice zelo sem vam hvaležna

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?