|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vagisan-nujno!!!!!
14.8.2008 7:21:55   
majci27
vceraj sem od ginekologinje dobila vagisan-vaginalne globule. Zvecer sem si vstavila v noznico in sem imela ponoci kar mokre hlacke. ko sem sla na wc mi je se malo odteklo. je to normalno ali mi je mogoce odtekla voda? sem v 37.tednu nosecnosti. hvala za odgovor
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vagisan-nujno!!!!!
14.8.2008 7:27:03   
Lorencia
Popolnoma normalno...dejansko si zelo moker, če si ne daš prej vložka ali kakšnega robčka.
Namreč, ko se svečka raztopi - nekam more steči preostanek "tekočine" . Seveda, pa se ti moreš vedeti ali je možno, da ti je odtekla morda tudi voda.

(odgovor članu majci27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.8.2008 10:09:23   
emina83
jap, to je normalno.

jaz tudi prvo noč nisem vedela zakaj se gre, sem že mislila da sem se polulalauser posted image (takrat nisem bila noseča), no, od takrat naprej pa zmeraj dam en menstrualni vložek gor preden grem spat, pa je o.k.

sej če si sinoči vstavila prvo vaginaleto, in si to opazila danes oz že ponoči, je to od svečke, če pa ti je že prej šel čep, pa se le idi pokazat v P!

srečno!

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2008 11:27:22   
majci27
hvala za odgovor. ja vceraj zvecer sem si dala prvo tabletko not. samo prvo noc je tako? se potem umiri, in ni toliko vode? lp

(odgovor članu majci27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.8.2008 11:34:25   
Lorencia
IZVIRNO SPOROČILO: majci27

hvala za odgovor. ja vceraj zvecer sem si dala prvo tabletko not. samo prvo noc je tako? se potem umiri, in ni toliko vode? lp

Vsak dan je isto, da zjutraj ali zvečer, če se vsaneš steče ven...vsaj pri meni je vedno bilo tako.

(odgovor članu majci27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.8.2008 13:44:38   
Naja31
Ja, pri vagisanu je potem vse mokrouser posted image .
Jaz sem zaradi vagisana šla celo v porodnišnico v 32. tednu ker mi ni noben povedal, da je po vagisanu drugače kot po canestenu.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.8.2008 13:53:02   
tažana
tudi jaz sem po vagisan svečkah naredila paniko v 36- 37 t. user posted image
user posted image  moj je bil pa na drugem koncu slovenije pa še signal mu ni delal. Sva bila vsa čist preč user posted image .
Ja in od takrat vem da se to po vagisan svečkah dogaja.
Aja pa še v porodnišnico sem klicala. To so me bili veseli ob 23h user posted image .

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.8.2008 8:31:29   
majci27
jaz sem sla vceraj v porodnisnico, in so me pogledali. pa je vse ok. ni plodovnica, ampak samo vagisan.

tako da sem zdaj pomirjenauser posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2008 9:30:16   
ssssandra
slišala sem da se da vagisan kupiti tudi v lekarni, brez obiska pri ginekologu. Zanima me če je to pametno da bi šla jst to kr kupit ali naj raje grem do ginekologa?
hvalauser posted image

(odgovor članu majci27)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.7.2013 10:13:13   
Metuljčica 2013
A se da malo osvežit tole temo? Danes sem se jaz zbudila "vsa premočena" 2. dan uporabe vaginalet vagisan ... Sem se zelo ustrašila, da ni plodovnica ...

Še kaka izkušnja s temi vaginaletami oz. globulami? meni gin. ni omenila nič takega ...

ticker mi zamuja za dva dni :D ampak se mi ga ne da nastavljat na novo :P

(odgovor članu ssssandra)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.7.2013 10:16:47   
Metuljčica 2013

IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia

IZVIRNO SPOROČILO: majci27

Vsak dan je isto, da zjutraj ali zvečer, če se vsaneš steče ven...vsaj pri meni je vedno bilo tako.

jaz sem se samo obrnila na drugi bok in je steklo user posted image

ticker mi zamuja za dva dni :D ampak se mi ga ne da nastavljat na novo :P

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.7.2013 10:28:42   
tintin
po vseh vagnialetah, ki imajo mlečno kislino je izcedek obilen...že ker se raztopi + menda spodbudijo MV k večjemu tvorjenju sluzi in je tega še več....

(odgovor članu Metuljčica 2013)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.8.2013 14:54:16   
pepa6
Jaz sem po vstavitvi Vagisan globul 3 dan začela krvavet-sveža kri in sem se kar prestrašila. Baje je to normalno ker imaš pač več krvi in drobne žilice se hitro poškodujejo.

(odgovor članu majci27)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?