Anonimen
|
Na, še enih par, če pa zdej ne boš nč zbrala, pol pa tud nč več ne vem:-(( Abraham že trka mi na vrata in se mi smeji, poglej roko mi podaja, k sebi vabi me, "ne boj se"pravi mi", še lepše bo kot prej! "2x25 pomladi s tabo bom slavil, kozarec dvignil in ga na toje zdravje spil" V soboto x.x.200x ob x, vas vabim v ............................. saj si želim v vaši družbi proslaviti moj jubilej. Nazdravite z mano tudi vi! _____________________________________________________ že skoraj 50 let poslušam kako govoriš."čas, ta pa res hiti", zato zelim, da skupaj ugotoviva v ........., dne....ob...., da sicer čas teče, v nas pa ostaja mladost. ______________________________________________________ Zabava, smeh, igra, razveseljevanje bližnjih večajo življenjsko srečo. Življenje je lovljenje ravnotežja med odgovornostmi, delom, počitkom in igro. Vse ima svoje mesto v velikem zemljevidu življenja. Treba se je nagraditi s časom za zabavo. Ta te bo napolnil z »gorivom za srečo«. Ta čas potrebuješ, da se sreča lahko obnavlja. Zato te prisrčno vabim, da se poveseliš z mano - ob mojem 50. roj. d. - v xxxx, ****. meseca, ob xxx uri v gostišču xxx! Abrahamka tainta ______________________________________________________ Torej jih zares slavim petdeset. Čudovita priložnost in razlog več k povabilu prijateljev in vsem meni dragim, ki jih imam rad, da se nasmehnemo veselju življenja. Rad bi,da se mi pridružite v soboto, 18.9.2004,ob 18.uri v restavraciji XX
|