|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vaši trebuščki
9.12.2005 8:26:27   
mojca*
joj, sem danes radovedna...
zanima me kakšne trebuščke imate, moj je velik kot lubenica in kar nizko, ga že komaj nosim okoli... sem se zredila 16 kg in to samo v trebuh.
haha in vsi pravijo da to pomeni fantka.
ker ne vemo kaj bo, sprašujem vas; kakšne trebuščke imate in kaj nosite? user posted image
lp, januarka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vaši trebuščki
9.12.2005 8:27:02   
Anonimen
Izgledam kakor Telebajsek in pravijo, da bo fant...

(odgovor članu mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2005 8:30:39   
Barbs
Sem v petem mesecu, trebušček ni posebno izrazit, nosim bolj "zgoraj", zredila sem se 2,5 kg in  zanesljivo vem, da bo fantek.... tako da....

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2005 8:35:34   
sarazan
Sem sredi 31. tedna in imam trebuh kot sod, drugje se skoraj nisem zredila (rit, stegna, boki). Pričakujem pa punčko user posted image .

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2005 8:36:47   
marty5
Mojega, starega 28t, si lahko ogledaš v mojem albumu. Kake oblike pa je ne vem - meni se zdi kot krompir user posted image . Kaj nosim pa zgleda tako: 90%user posted image , 10% user posted image  user posted image  - se G ne ve odločit....

Jaz sem pa slišala ravno obratno - če je trebuh okrogel, kot žoga je user posted image , če pa je v obliki lubenice ali solzice pa user posted image ....

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2005 8:41:47   
Eviii
hmmmmmmm. oblika mojga bušija? ne vem... jutri bomo stari 29 tednov in zdi se mi, da je ta moj buši vsak dan manjši. zredila sem se za 4 kile od začetka user posted image . šlo mi je pa vse v rito, stegna in joške. moja soseda pravi, da je to fant... ne vem!!! bušija nosim zelo nizko in zadaj, tko da se zdi, kot da sm se samo fajn zredila, ne pa, da sm noseča... vsi me sprašujejo, kje imam tega user posted image

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.12.2005 8:43:53   
tinkamiška
No, mene svi sprašujejo, če sem pojedla žogouser posted image  Zredila sem se za 13kg in imela bova punčko. Aja, sem pa v 37t.

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.12.2005 10:47:23   
Nannn
jest imam tudi ful velik trebuh da se komaj premikam user posted image  sem v 35 tednu in cakamo pupo user posted image

LP Nannn user posted image

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.12.2005 10:55:16   
Dejča
Moj trebuh je bil, kot da bi pojedla žogo, pol ure pred mano je bil v sobi user posted image  user posted image , kile so šle menda samo v trebuh, ker sem bila po porodu takoj spet na starih kilah, dobila pa sem punčko user posted image - pa še prav težka ni bila!!

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.12.2005 11:38:56   
mml
Moj trebuh je bolj lubeničast...sem že čez rok in imeli bomo user posted image , zredila sem se tam nekej med 11 in 12kg

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.12.2005 12:07:26   
radovednica_
ojla

moj buši je kot ena velika žoga. do sedaj sem se zredila za 10 kg. sem pa v 32 tednu.
vsi me prašujejo če imam dva ali pa če imam že decembra rok?
tako da je res kar velik in me prav zanima če se bo še velik povečal v 2 mescih.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.12.2005 22:14:35   
KODA
Trebuh sem imela pri obeh tako velik,da so me kje vprašali(seveda v hecu),če bodo trojčkiuser posted image

.Sam trebuh me je bil,pa še bolj spredaj sem nosila.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu radovednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.12.2005 17:17:20   
pikica*
Moj trebuh ni zelo velik glede na to, da sem v 35. tednu. Obseg (zaenkrat) znaša 97cm. Je pa že ves čas precej nizo. Kile....raje ne razmišljam. Mislim, da sem šla za ene 13kg gor.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.12.2005 17:39:11   
anajmad
Moj trebuh je - ogromen.To je moja tretja nosečnost in se mi zdi,da se prvo trebuh pokaže,potem pa čez nekaj časa jst.Obseg imamo 116cmm,kg so 6+,riti in stegna pa nč nimam,oz.jih imam manj kot bi morala imeti.Ne vem,kaj bomo imeli.Vse živo mi šlogajo,meni pa je čisto vseeno.Je pa res,da sem imela že od samega začetka velik trebuh,ker me je že na nuhalni Pušenjak vprašal,če nosim slučajno dvojčke.Željo sem imela skozi za dvojčke,toda vse kaže na enga velikega pokeca ali pokico.Nosim pa bolj visoko,ker lani sem nosila zelo nizko.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.12.2005 18:06:51   
Anonimen
mojega si lahko ogledaš v abumu. je majčken.user posted image

< Sporočilo je popravil URSKA -- 10.12.2005 18:07:24 >

(odgovor članu anajmad)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
10.12.2005 18:13:05   
rija
moj trebušček se mi ne zdi pretirano velik, je pa krasno okrogel.....sem v 36 tednu

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.12.2005 13:33:48   
petka
Moj trebušček je prav gromozanski trebuh, ki ga moje uboge suhljate nogic komaj podpirajo user posted image user posted image .
Pa sem komaj v 20. tednu user posted image user posted image

Popek se mi že veselo razteguje, zgledam pa tako, kot moja prijateljica  v 7. mesecu (je pa res, da je imela ona za moje pojme izredno majhen treušček...)

Bom probala dat še danes slikce v album.

papa

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.12.2005 22:23:55   
wallery
Moj buši je kot "sod"s težavo si obujem nogavice in čevlje ne vem pa kaj bomo dobili

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?