Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: vaše spolne aktivnosti in otroci 21.2.2009 18:02:39
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Pri nas se še ni, je pa res da zelo pazimo..... srečnica,. Naju je nečak zalotil, joj kaj je bulu v naju hitro sva se skrila pod odeje, ni vedu kaj se je dogajal, pa je reku lahkonoč mami in oči in je šel spat
|
|
|
|
RE: vaše spolne aktivnosti in otroci 21.2.2009 18:27:05
|
|
|
|
benika
|
A na spolnosti nisi dobila dovolj odgovorov
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2009 18:29:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: vaše spolne aktivnosti in otroci 21.2.2009 18:48:54
|
|
|
|
tanjusi
|
A na spolnosti nisi dobila dovolj odgovorovuser posted image ne, pa vem da tole stran obišče več uporabnikov....
|
|
RE: vaše spolne aktivnosti in otroci 21.2.2009 18:50:05
|
|
|
|
Maleal
|
Naju ne,je pa razlegala frendica,da je stala v mercatorju pri blagajni,full vrsta in je bila pred njo ena mamica s sinčkom starim cca 3 leta in mu je rekla naj ji da lubčka in mali reče ne in ona še 1x daj mi lubčka no in mali spet reče ne,pa ga vpraša zakaj si taki da mi ne daš lubčka ,mali pa zato ker si včeraj lubčkala atijevega luleka.
|
|
RE: vaše spolne aktivnosti in otroci 21.2.2009 18:55:06
|
|
|
|
tanjusi
|
in mu je rekla naj ji da lubčka in mali reče ne in ona še 1x daj mi lubčka no in mali spet reče ne,pa ga vpraša zakaj si taki da mi ne daš lubčka ,mali pa zato ker si včeraj lubčkala atijevega luleka.user posted image user posted image user posted image user posted image
|
|
RE: vaše spolne aktivnosti in otroci 21.2.2009 19:04:40
|
|
|
|
analucija
|
ta je pa dobra
|
|
|
|
RE: vaše spolne aktivnosti in otroci 21.2.2009 19:21:28
|
|
|
|
sanja nk.
|
jao a kar pred otroki to počnejo
|
|
|
|
RE: vaše spolne aktivnosti in otroci 21.2.2009 19:22:53
|
|
|
|
El Bandi
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Naju ne,je pa razlegala frendica,da je stala v mercatorju pri blagajni,full vrsta in je bila pred njo ena mamica s sinčkom starim cca 3 leta in mu je rekla naj ji da lubčka in mali reče ne in ona še 1x daj mi lubčka no in mali spet reče ne,pa ga vpraša zakaj si taki da mi ne daš lubčka ,mali pa zato ker si včeraj lubčkala atijevega luleka. To pa men ni smesno..
|
|
|
|
RE: vaše spolne aktivnosti in otroci 21.2.2009 19:25:26
|
|
|
|
Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: El Bandi IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Naju ne,je pa razlegala frendica,da je stala v mercatorju pri blagajni,full vrsta in je bila pred njo ena mamica s sinčkom starim cca 3 leta in mu je rekla naj ji da lubčka in mali reče ne in ona še 1x daj mi lubčka no in mali spet reče ne,pa ga vpraša zakaj si taki da mi ne daš lubčka ,mali pa zato ker si včeraj lubčkala atijevega luleka. To pa men ni smesno.. Ne? Ti ga ne lubčkaš? Se ga s pinceto dotikaš?
|
|
|
|
RE: vaše spolne aktivnosti in otroci 21.2.2009 19:39:54
|
|
|
|
hrchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Naju ne,je pa razlegala frendica,da je stala v mercatorju pri blagajni,full vrsta in je bila pred njo ena mamica s sinčkom starim cca 3 leta in mu je rekla naj ji da lubčka in mali reče ne in ona še 1x daj mi lubčka no in mali spet reče ne,pa ga vpraša zakaj si taki da mi ne daš lubčka ,mali pa zato ker si včeraj lubčkala atijevega luleka. ja hudo....
|
|
|
|
RE: vaše spolne aktivnosti in otroci 21.2.2009 19:46:49
|
|
|
|
Blueberry
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Naju ne,je pa razlegala frendica,da je stala v mercatorju pri blagajni,full vrsta in je bila pred njo ena mamica s sinčkom starim cca 3 leta in mu je rekla naj ji da lubčka in mali reče ne in ona še 1x daj mi lubčka no in mali spet reče ne,pa ga vpraša zakaj si taki da mi ne daš lubčka ,mali pa zato ker si včeraj lubčkala atijevega luleka. Ta pa je dobra.
|
|
RE: vaše spolne aktivnosti in otroci 21.2.2009 19:55:36
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Naju ne,je pa razlegala frendica,da je stala v mercatorju pri blagajni,full vrsta in je bila pred njo ena mamica s sinčkom starim cca 3 leta in mu je rekla naj ji da lubčka in mali reče ne in ona še 1x daj mi lubčka no in mali spet reče ne,pa ga vpraša zakaj si taki da mi ne daš lubčka ,mali pa zato ker si včeraj lubčkala atijevega luleka. Ta pa je dobra.
|
|
|
|
RE: vaše spolne aktivnosti in otroci 21.2.2009 21:09:49
|
|
|
|
malecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Naju ne,je pa razlegala frendica,da je stala v mercatorju pri blagajni,full vrsta in je bila pred njo ena mamica s sinčkom starim cca 3 leta in mu je rekla naj ji da lubčka in mali reče ne in ona še 1x daj mi lubčka no in mali spet reče ne,pa ga vpraša zakaj si taki da mi ne daš lubčka ,mali pa zato ker si včeraj lubčkala atijevega luleka. Ta je pa huuudaa...
|
|
RE: vaše spolne aktivnosti in otroci 21.2.2009 21:13:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Naju ne,je pa razlegala frendica,da je stala v mercatorju pri blagajni,full vrsta in je bila pred njo ena mamica s sinčkom starim cca 3 leta in mu je rekla naj ji da lubčka in mali reče ne in ona še 1x daj mi lubčka no in mali spet reče ne,pa ga vpraša zakaj si taki da mi ne daš lubčka ,mali pa zato ker si včeraj lubčkala atijevega luleka. Ta je pa huuudaa... ste mi kr večer polepšale... mene bi pobral od sramote...
|
|
|
|
RE: vaše spolne aktivnosti in otroci 21.2.2009 21:19:34
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23 IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Pri nas se še ni, je pa res da zelo pazimo..... srečnica,. Naju je nečak zalotil, joj kaj je bulu v naju hitro sva se skrila pod odeje, ni vedu kaj se je dogajal, pa je reku lahkonoč mami in oči in je šel spat A nečak vaju kliče mami in oči? Si se malo zakvačkala? starši so mu umrli , zato naju kliče mami, oči
|
|
|
|
RE: vaše spolne aktivnosti in otroci 21.2.2009 21:49:40
|
|
|
|
amaya
|
ja ta je pa res kruta.... jaz tudi mislim, da bi me kar pobralo
|
|
RE: vaše spolne aktivnosti in otroci 21.2.2009 22:06:43
|
|
|
|
matejchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja IZVIRNO SPOROČILO: El Bandi IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Naju ne,je pa razlegala frendica,da je stala v mercatorju pri blagajni,full vrsta in je bila pred njo ena mamica s sinčkom starim cca 3 leta in mu je rekla naj ji da lubčka in mali reče ne in ona še 1x daj mi lubčka no in mali spet reče ne,pa ga vpraša zakaj si taki da mi ne daš lubčka ,mali pa zato ker si včeraj lubčkala atijevega luleka. To pa men ni smesno.. Ne? Ti ga ne lubčkaš? Se ga s pinceto dotikaš? meni je zdej še smešno, ko še nimava otrok, ko pa bojo bo pa tud treba malo popazit...
|
|
RE: vaše spolne aktivnosti in otroci 21.2.2009 22:10:27
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Naju ne,je pa razlegala frendica,da je stala v mercatorju pri blagajni,full vrsta in je bila pred njo ena mamica s sinčkom starim cca 3 leta in mu je rekla naj ji da lubčka in mali reče ne in ona še 1x daj mi lubčka no in mali spet reče ne,pa ga vpraša zakaj si taki da mi ne daš lubčka ,mali pa zato ker si včeraj lubčkala atijevega luleka. Pa veš da je to tudi meni 1x to povedala prijateljica
|
|
RE: vaše spolne aktivnosti in otroci 21.2.2009 22:11:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Naju ne,je pa razlegala frendica,da je stala v mercatorju pri blagajni,full vrsta in je bila pred njo ena mamica s sinčkom starim cca 3 leta in mu je rekla naj ji da lubčka in mali reče ne in ona še 1x daj mi lubčka no in mali spet reče ne,pa ga vpraša zakaj si taki da mi ne daš lubčka ,mali pa zato ker si včeraj lubčkala atijevega luleka. Pa veš da je to tudi meni 1x to povedala prijateljica Da ni tole iz kaksnega vica ?
|
|
|
|
RE: vaše spolne aktivnosti in otroci 21.2.2009 22:12:54
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Naju ne,je pa razlegala frendica,da je stala v mercatorju pri blagajni,full vrsta in je bila pred njo ena mamica s sinčkom starim cca 3 leta in mu je rekla naj ji da lubčka in mali reče ne in ona še 1x daj mi lubčka no in mali spet reče ne,pa ga vpraša zakaj si taki da mi ne daš lubčka ,mali pa zato ker si včeraj lubčkala atijevega luleka. Pa veš da je to tudi meni 1x to povedala prijateljica Da ni tole iz kaksnega vica ? JATO SO TISTE URBANE LEGENDE, KI SE VLEČEJO IZ KRAJA V KRAJ
|
|
RE: vaše spolne aktivnosti in otroci 21.2.2009 22:13:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Urbane legende , kaj je to za en stos? Jaz sem s sela, se ni prislo do mene.
|
|
|
|
RE: vaše spolne aktivnosti in otroci 21.2.2009 22:15:29
|
|
|
|
amaya
|
a nisi gledala filma Urban legends? To so zgodbe, ki so se kao zgodile...no to je sicer grozljivka
|
|
RE: vaše spolne aktivnosti in otroci 21.2.2009 22:16:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha; ne, nisem...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?