|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vaše mnenje
28.12.2004 12:46:40   
cinci
mene pa zanima vaše mnenje o teh napravah k jih skoz vrtijo na top shopu:)-:)- a mislte da je možno da lohk s 3 minutno vadbo dnevno izgubiš cm pa kg pa...

a katera ma kako napravo,pa če kej dela na njej a deluje a je bolj zanesljivo kr na "roke" telovadt:)-:)-:)-
p.s. sej drugač pa vem da je top shop bolj tko :zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vaše mnenje
28.12.2004 12:50:09   
KIRA
odkrito povedano - jaz ne maram telovadbe, pa na top shopu tudi še nisem videla nič pametnega. jaz bi na tvojem mestu ta denar porabila za zdravo prehrano...
Lp

(odgovor članu cinci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vaše mnenje
28.12.2004 13:05:12   
india
Se pdpišem kar pod tvoj post, Kira, sicer je enkrat ena koelgica kupila ono kremo Silhuet 40, pa to ne samo eno dozo,ampak 3, pomagalo ji pa ni niiiiiič.
Na tvojem mestu,če imaš višek denarja, bi jaz šla plavat, v savno ali na kako masažo, kar tudi pomaga k boljšemu počutju, telovadila pa bi doma.
:bravo::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu cinci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vaše mnenje
28.12.2004 13:27:53   
Naty*Taja
Ne se hecat! Vse to je eno samo sranje.Se opravičujem za grde izraze. Če je pa res. Sam denar služijo. Po moje če čist realno razmišljaš: če za pridobitev kilogramov potrebuješ par let in slabo prehrano brez gibanja bo obratni proces trajal enako, če ne bolj dolgo! Nobena hitra dieta na tem svetu, pa naj bo to ločevanje hrane, stradanje, zeljna juha..., ne pomaga, vsaj ne trajno! Ti pa iz srca priporočam spremembo prehrambenih navad - dobra osnova za to je Montignacova metoda (obstaja knjiga - preberi jo in se odloči, ali se ti zdi smiselno!), poleg tega pa kak mesec prisiljene telesne vadbe - za začetek so lahko to redni vsakodnevni sprehodi s tvojimi otroci ali pa s kom drugim, potem pa ti itak pride že v navado in brez tega dan ni popoln!
Upam,da ti bo uspelo - meni je, čeprav se zdaj v nosečnosti pretirano razvajam!
LP Naty

(odgovor članu cinci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vaše mnenje
28.12.2004 13:28:34   
African queen
Brezveze,raje porabi denar za kaj drugega..

(odgovor članu cinci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vaše mnenje
28.12.2004 14:04:09   
@dasa@
o lb ma pa novo slico fullllll fletna:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu cinci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vaše mnenje
28.12.2004 14:11:52   
pika74
Ladybird :love::love::love::love::love:

(odgovor članu cinci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
28.12.2004 14:17:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cinci)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   vaše mnenje
28.12.2004 14:19:09   
SANDY
Te kremce za uničevanje telesne teže so res larifari... Za orbitrek pa nič ne rečem-sam to ne pomeni da če ga imaš ter ga samo gledsš, da boš kar shujšal! Migat je treba 8)

(odgovor članu cinci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   vaše mnenje
28.12.2004 14:20:57   
pika74
Jst tud nism pristaš topshopa.

Moj recept je takle - zvečer je treba mal prej nehat jest. Pa predvsem velik :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.

:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu cinci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   vaše mnenje
28.12.2004 14:36:04   
ronja5
OJLA!
Se strinjam s predhodnicami! Sicer pa predlagam obilen zajtrk, sadje za malico, lahko kosilo, spet sadje za malico,lahko večerjo (pred 18. uro), pa velikooo tekočine! Deluje-preverjeno!

Lp! :rozica::rozica::rozica: Ronja

(odgovor članu cinci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   vaše mnenje
28.12.2004 15:14:17   
Naty*Taja
Da ne bo pomote - moje prejšnje mnenje se je nanašalo predvsem na raznorazne pripravke in naprave za hujšanje! To je vse larifari. Nič pa ne rečem za kake druge aparate in stvari (dormeo) Sam fora je, da lahko kje drugje ceneje dobiš.
LP

(odgovor članu cinci)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   vaše mnenje
28.12.2004 15:18:50   
Anonimen
men je sosolka rekla, da je z "eb-tronik"om zgubila mascobico na trebuscku, celo do trebusnih misic je prisla..sama pa nevem, nisem probala;)

(odgovor članu cinci)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   vaše mnenje
28.12.2004 16:27:42   
Petra P.
Po moje lahko kupiš za 200.000 sit robe, ki te bo naredila lepo in suho, ampak samo zato, ker ti bo zmanjkalo denarja za hrano ;) ;);)

Poznala pa se ti bo vsaka telovadba. Za to pa res ne rabiš rekvizitov iz TV.

(odgovor članu cinci)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   vaše mnenje
28.12.2004 18:35:27   
Sarina
Točno tako - če je človek karakter in se odloči spremenit-izboljšat svoje telo, lahko to naredi
sam, brez dragih stvari - s čisto zastonj telovadbo.8);)

,

(odgovor članu cinci)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   vaše mnenje
28.12.2004 18:40:32   
Una
Moje mnenje je pa tako: ne moreš shujšat v enem/dveh/treh tednih, ker po moje pride hitro do jojo efekta.
Lp, Una

(odgovor članu cinci)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   vaše mnenje
28.12.2004 18:59:07   
Primoza
najbolje se da hujšati z malo vnosa kalorij, zadostnem vnosu mineralov, vitaminov ter tekočine in ob aerobni vadbi s srčnim utripom 200 minus leta.

(odgovor članu cinci)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   vaše mnenje
28.12.2004 21:50:04   
Anonimen
Bravo, Petra P., ha, ha, ha.

(odgovor članu cinci)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?