|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vaše mnenje
9.10.2007 11:43:09   
ilatic
Živjo!
Imam vprašanje za vas. Imam dve hčerki sedaj pa si želimo novega člana. Obe hčerki sem zanosila brez problemov. Prvo hčerko sem zanosila po dveh mesecih "na pazi", drugo pa po načrtu že naslednji mesec. Mislim, da je bilo zelo hitro tako da sem sedaj v tretje pričakovala isto vendar ni nič. S tabletkami sem prekinila v začetku junija, potem sva en mesec pazila, potem pa sproščeno čakala kaj bo. Pa žal ni nič. Po izračuno plodnih dni sva v tistem času večkratuser posted image , vendar ni in ni. Sedaj me zanima ali naj grem na kakšen pregled k ginekologinji? Prejšnje leto sem imela bris 2 pa ne vem ali to kaj vpliva na plodnost??

Prosim za odgovore in hvala.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vaše mnenje
9.10.2007 11:58:44   
~Biba~
4 mesece je odkar si nehala z KT..nekateri pravijo da telo pač rabi da se sčisti..ne vem kako dolgo 1 mesec, 3 mesece..mnenja so različna user posted image
če odštejeva od teh 4 mesecev 3 esece, potem se trudiš komaj 1 mesec...vse pač rabi svoj čas, zaradi tega ker ne uspe takoj kot pri prvih dveh, to ne pomeni,d a je s tabo že takoj nekaj narobe...poskusi se manj obremenjevat( vem, govoriti je lahko, kako to narediti..napij se, so meni svetovaleuser posted image )

ponavadi gredo ž do ginkota tam po 1 letu neuspelega poiskušanja....zatorej ne tako hitro vrčt  "koruze v puško" user posted image  in če ne gre takoj iskat fizične probleme..kar veselo user posted image  pa boš videla, da boš gingota kar hitro obiskala, z veselo novico user posted image

Lp

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2007 11:23:52   
slovenka
kleja, user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2007 18:53:39   
arobic3
Kot je rekla že kleja, šele po letu dni te bo ginekolog sploh pogledal in poslušal, tak da ne skrbi morda boš do takrat že srečkauser posted image . Ta čas pa čimvečkrat hopacupa, pa morda bo...
Veliko sreče ti želim pa čimprejuser posted image user posted image , z nami vred.

DREJČI

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2007 7:39:37   
ilatic
Hvala punce za odgovor. Vem, da je potreben čas in se niti ne obremenjujem, ker smo se za tretjo nosečnost odločili, če bo bo. Sem zadovoljna že z dvema sončkoma tako, da sem vesela da sta zdravi in srečni. Mene je zanimalo samo vaše mnenje, ker mi je čudno. Ampak nič hudega. Midva bova še naprej veselouser posted image (sem vesela, da te reči še vedno tečejo gladko po 12 letih), če bo bo, bom vesela, če pa ne bo bom pa še naprej uživala z mojimi sončki.
Še enkrat hvala in LP.

(odgovor članu arobic3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?