Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vaše izkušnje z vozičkom quinny 28.12.2004 12:38:36
|
|
|
|
pravljica
|
tudi jaz gledam samo še ta voziček in nimam namena kupiti košare (rok imam v začetku julija)...sedež se podre, tako da se mi zdi vreča dovolj za pozimi...namesto košare bomo kupili lupinico maxi cosi ne vem, ampak košara se mi res zdi pretirano draga za tiste 3 mesece, kar pomeni, da pozimi, ko bi se naj najbolj izkazala, ne bo več prišla prav
|
|
|
|
vaše izkušnje z vozičkom quinny 28.12.2004 13:18:52
|
|
|
|
neža76
|
Punce hvala vama za odgovore! Kaja ne razumem zakaj misliš, da bi jaz morala kupiti košaro? Saj poleti je vroče, če pa grep zvečer ven, pa bi kupila spalno vrečo! Ali misliš, da je novorojenček premajhen za ta voziček brez košare? Nisem te dobro razumela! Presenečena sem, ko praviš, da je nestabilen! V kakšnem smislu? Si imela kakšne težave? Se hitro prevrne, al kako? Hvala ti za nasvete! LP Neža
|
|
|
|
vaše izkušnje z vozičkom quinny 28.12.2004 13:29:23
|
|
|
|
lan
|
Mi imamo Quinnyja Freestyle 3XL pa nimamo nobenih težav z nestabilnostjo.Obratno meni se zdi prav stabilen,enak voziček,samo da je 4 kolesnik, se mi zdi bolj štorast.Mi smo zelo zadovoljni.Priporočam!
|
|
|
|
vaše izkušnje z vozičkom quinny 28.12.2004 13:55:00
|
|
|
|
jagoda
|
Mi imamo freestyle 3xl in sem bila do zdaj zelo zadovoljna. Ko uporabljaš še lupinico, jo čist enostavno pritrdiš gor, tak da če ti otrok v avtu zaspi, lepo pančka naprej v vozičku, ker ga ne rabiš prelagat iz avtosedeža v voziček. , Jaz sem kupila tudi košaro, pa se naš lump sploh ni hotel vozit v njej, tak da smo jo potem imeli namesto koška v dnevni sobi in je podnevi spal v njej. :( Glede športnega dela pa je tako. Naslonjalo ne gre čist v ležeč položaj. Sicer je res minimalno dvignjeno, ko ga čist položiš, vendar vodoravno ni! Pa če ne kupiš košare potem tudi lupinico težje uporabljaš, ker je potem ne moreš kr pritrdit. Športni del je bolj zamudno naštimat na podvozje kot košaro in lupinico. Upam, da si razumela kaj hočem povedat. Edino kar mene moti, je to, ker so zelo kratki pasovi za pripasat. Adam ima 10kg in če ga oblečem v kombinezon, ga ne morem zapret:(:(:( Imam pa tudi zimsko vrečo gor. To mi je pa res mal čudno. V bundici gre glih za glih. Kako bo pa dugo leto pa res ne vem!:zmeden::zmeden::zmeden: LP
|
|
|
|
vaše izkušnje z vozičkom quinny 28.12.2004 17:30:02
|
|
|
|
ana1
|
Mi imamo quinny frestayle 3xl, košaro in lupinico. Vse je res uporabno, le podvozje je veliko za spravljati v avto, tako, da imamo za v avto podvozje od maxi cosi taxi + lupinica. Košaro še vedno uporabljamo, imamo pa 5,5 mesecev. Upad, da bomo zdržali v njej še kakšna 2 meseca, da mine mraz, ker je v košari otrok le bolj zaščiten, kot pa v športnem delu. Vozičej je dobro vodljiv in stabilen. Smo imeli prej globok voziček, z velikimi napuhljivimi kolesi, vendar niso bila premična in je šel voziček po dveh kolesih, če ga je vozil starejši otrok, tako, da smo po 3 mesecih kupili quinny-j. Priporočam. Je pa tako, da noben voziček ni optimalen za vse razmere in se moraš pač odločiti kaj ti več pomeni. lp, :rozica:
|
|
|
|
vaše izkušnje z vozičkom quinny 29.12.2004 10:07:59
|
|
|
|
viv_
|
Jaz sema takrat zbirala med 3xl in 4xl in sem se potem odločila za 4xl, ker: - se povsem poleži (rodila sem decembra in je bila zimska vreča dovolj, nismo potrebovali košare) - otrok lahko gleda naprej ali nazaj - ima varnostni lok spredaj (če otrok gleda naprej) - precej večjo nakupovalno košaro spodaj kot 3xl (meni je to prišlo zelo prav , ker živim v centru mesta in grem velikokrat po nakupih peš) Sicer so mi bili po videzu bolj všeč trikolesniki, tako da bi se verjetno odločila sedaj za tega confort. Kar se pa tiče pločnikov probajte tako, da voziček nagnete nazaj, tako da je opora na zadnjih dveh kolesih - je bolj stabilno pa še malčka manj "zruka". lp
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.