|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vaše izkušnje z vozičkom quinny
28.12.2004 11:09:03   
neža76

Malo sem brskala po netu in gledala vozičke za mojo pikico, ki pride na svet tam nekje junija!
V oči mi je padel voziček QUINNY FREESTYLE 3XL COMFORT! Ali ima katera omenjeni voziček in kako ste zadovoljne? Zanima me predvsem ali se da čisto podret, da je primeren tudi za novorojenčka in da ne rabiš uporabljat posebne košare?? Kakšna je njegova teža?
Hvala za vaše odgovore!

Lp
Neža
Neposredna povezava do sporočila: 1
28.12.2004 12:38:36   
pravljica
tudi jaz gledam samo še ta voziček in nimam namena kupiti košare (rok imam v začetku julija)...sedež se podre, tako da se mi zdi vreča dovolj za pozimi...namesto košare bomo kupili lupinico maxi cosi
ne vem, ampak košara se mi res zdi pretirano draga za tiste 3 mesece, kar pomeni, da pozimi, ko bi se naj najbolj izkazala, ne bo več prišla prav

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2004 13:18:52   
neža76

Punce hvala vama za odgovore! Kaja ne razumem zakaj misliš, da bi jaz morala kupiti košaro? Saj poleti je vroče, če pa grep zvečer ven, pa bi kupila spalno vrečo! Ali misliš, da je novorojenček premajhen za ta voziček brez košare? Nisem te dobro razumela!
Presenečena sem, ko praviš, da je nestabilen! V kakšnem smislu? Si imela kakšne težave? Se hitro prevrne, al kako?
Hvala ti za nasvete!

LP
Neža

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.12.2004 13:29:23   
lan
Mi imamo Quinnyja Freestyle 3XL pa nimamo nobenih težav z nestabilnostjo.Obratno meni se zdi prav stabilen,enak voziček,samo da je 4 kolesnik, se mi zdi bolj štorast.Mi smo zelo zadovoljni.Priporočam!

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2004 13:55:00   
jagoda
Mi imamo freestyle 3xl in sem bila do zdaj zelo zadovoljna. Ko uporabljaš še lupinico, jo čist enostavno pritrdiš gor, tak da če ti otrok v avtu zaspi, lepo pančka naprej v vozičku, ker ga ne rabiš prelagat iz avtosedeža v voziček. ,

Jaz sem kupila tudi košaro, pa se naš lump sploh ni hotel vozit v njej, tak da smo jo potem imeli namesto koška v dnevni sobi in je podnevi spal v njej. :(

Glede športnega dela pa je tako. Naslonjalo ne gre čist v ležeč položaj. Sicer je res minimalno dvignjeno, ko ga čist položiš, vendar vodoravno ni!

Pa če ne kupiš košare potem tudi lupinico težje uporabljaš, ker je potem ne moreš kr pritrdit. Športni del je bolj zamudno naštimat na podvozje kot košaro in lupinico. Upam, da si razumela kaj hočem povedat.

Edino kar mene moti, je to, ker so zelo kratki pasovi za pripasat. Adam ima 10kg in če ga oblečem v kombinezon, ga ne morem zapret:(:(:( Imam pa tudi zimsko vrečo gor. To mi je pa res mal čudno. V bundici gre glih za glih. Kako bo pa dugo leto pa res ne vem!:zmeden::zmeden::zmeden:

LP

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2004 17:30:02   
ana1
Mi imamo quinny frestayle 3xl, košaro in lupinico. Vse je res uporabno, le podvozje je veliko za spravljati v avto, tako, da imamo za v avto podvozje od maxi cosi taxi + lupinica. Košaro še vedno uporabljamo, imamo pa 5,5 mesecev. Upad, da bomo zdržali v njej še kakšna 2 meseca, da mine mraz, ker je v košari otrok le bolj zaščiten, kot pa v športnem delu. Vozičej je dobro vodljiv in stabilen. Smo imeli prej globok voziček, z velikimi napuhljivimi kolesi, vendar niso bila premična in je šel voziček po dveh kolesih, če ga je vozil starejši otrok, tako, da smo po 3 mesecih kupili quinny-j.
Priporočam.
Je pa tako, da noben voziček ni optimalen za vse razmere in se moraš pač odločiti kaj ti več pomeni.

lp, :rozica:

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2004 10:07:59   
viv_
Jaz sema takrat zbirala med 3xl in 4xl in sem se potem odločila za 4xl, ker:
- se povsem poleži (rodila sem decembra in je bila zimska vreča dovolj, nismo potrebovali košare)
- otrok lahko gleda naprej ali nazaj
- ima varnostni lok spredaj (če otrok gleda naprej)
- precej večjo nakupovalno košaro spodaj kot 3xl (meni je to prišlo zelo prav , ker živim v centru mesta in grem velikokrat po nakupih peš)

Sicer so mi bili po videzu bolj všeč trikolesniki, tako da bi se verjetno odločila sedaj za tega confort.

Kar se pa tiče pločnikov probajte tako, da voziček nagnete nazaj, tako da je opora na zadnjih dveh kolesih - je bolj stabilno pa še malčka manj "zruka".

lp

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.12.2004 11:26:29   
pravljica
če misli katera do junija prodat comforta 3xl, naj mi piše ;)

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.