|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vaše izkušnje - izcedek in znaki
21.5.2007 12:54:44   
Anonimen
vem, da je bilo podobnih vprašanj na RR na stotine... prosim za malo potrpljenja... mene konkretno zanima naslednje v vezi z nosečnostjo:

- ste imele na začetku (prve tedne) veliko izcedkov in nožnice in kakšni so bili (konsistenca, barva..) ?
- ali je katera izmed vas, ki sploh ni imela nobenega znaka nosečnosti pa je bila?
- Katera pa je imela podobne znake kakor pred user posted image  in je kasneje ugotovila, da je noseča?

user posted image  res hvala za odgovore!

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 23.5.2007 15:30:05 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vaše izkušnje
21.5.2007 14:21:18   
Anonimen
oj, jaz nisem imela nobenih znakov, nobenih izcedkov. Imela sem iste "težave" kot pred menstruacijo. Čisto sem že čutila, da dobivam M. Boleče prsi, bolečine v spodnjem delu trebuha, utrujenost. Vse je bilo tako, kot da bo res zdaj zdaj prišla. Pa je kar ni in ni bilo. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.5.2007 14:50:39   
annie
Pozdravljena! Pri meni pa je bilo tako, da sem na tisti dan, ko bi mogla dobit user posted image pojavil zelo rahel temno rdeč izcedek, pa sem pač mislila, da jo bom dobila, ampak je na srečo ni bilo. No, pa tudi prsi so me nekako drugače bolele, predvsem ponoči, če sem se zbudila...bile so zelo občutljive. Tako je bilo pri meni...je pa seveda pri vsaki drugače...želim ti, da zagledaš user posted image . LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.5.2007 15:29:23   
Anonimen
Hvala za odgovore user posted image  zadnje čase me rahlo skrbi,  ker imam gost rumen izcedek in me je strah, da morda zaradi tega ne morem zanosit user posted image  če ima katera podobne izcedke med nosečnostjo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.5.2007 16:23:21   
blue sky
Mislim, da ta izcedek ni povezan z nosečnostjo in imaš samo beli tok. Najbolje pa je, da greš h ginekologu in boš videla na čem si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.5.2007 17:06:54   
Anonimen
Jaz sem imela bel izcedek, pa sem čez nekaj dni preverila test nosečnosti in je bil user posted image Sem imela pa znake, to pa ja user posted image

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
21.5.2007 17:08:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.5.2007 16:16:04   
lunca2
Jaz nisem imela rednih user posted image , ker nisem jemala KT in sama user posted image se mi ni ustalila zaradi prej prebolele težke bolezni.
Jaz na začetku user posted image sploh nisem vedela, da sem user posted image , ker nisem imela redne user posted image in nisem imela nobenih znakov. Kasneje ko kar nekaj časa ni bilo menstruacije pa sem šla v lekarno po test za nosečnost in ugotovila da sem user posted image .

SREČNO!

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.5.2007 17:55:04   
Ajvy
Meni se je povečala količina belega toka, v kakem drugem tednu nosečnosti... tako da brez mini vložkov ne grem nikamor več.. Drugače pa sem v prvem tednu dobila kraste v nosu, kar me je precej bolelo, drugi teden pa mi je cel teden lilo iz nosu,kot da bi bila orenk prehlajena....
Nosečnost pa mi je nakazal okus, saj sem kar za en teden ostala brez njega, zatekel mi je jezik..
In potem, ko sem ob dolgotrajnem čepenju dobila bolečine, sem naredila 4 teste in vsi so bili pozitivni..   user posted image
Čudno, ampak z veseljem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.5.2007 21:25:37   
Mateja82
V prvi user posted image  je bilo čist tako kot da bo prišel user posted image   ker je po 14 dneh ni bilo mi je ratal malo sumljivo in ..user posted image  od takrat naprej pa še slabosti in bruhanje

V drugi user posted image  se mi je posvetlo po enem tednu, tokrat ni bilo nobenih posebnih znakov sam user posted image  ni blo takrat ko bi moral bit,  test user posted image  čez dva tedna so se pa začele slabosti in bruhanje.

< Sporočilo je popravil Mateja82 -- 22.5.2007 21:26:49 >

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.5.2007 23:08:16   
tecka_nosecka
Na zacetku nisem slutila, da bomo zibali - mi je moj zacel nekaj govorit, da so mi cice spremenile obliko in da sedaj pa verjetno bo :P

Pocutje je bilo isto kot vedno, nic izcedkov ali povecanega belega toka, ali karkoli.... nic bolecine, krcev... zato pa nisem verjela, dokler mi v 9T ni G potrdil. Edini znak nosecnosti je bil ta, da "tetke" ni bilo od nikoder..... nic bruhala.... nic mi ni blo slabo....

sploh vem ne, da sem noseca. Edino kar je, mi vcasih zelodcna kislina ponagaja, ampak to je bilo v celi nosecnosti samo trikrat. Tako mi je lepo, da bi bila kar vedno noseca. 

(edino tecna sem baje postala.... malo....) user posted image

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.5.2007 0:34:52   
Zvezdica
Enako kot pri tečki nosečki:)
Sploh vedla nisem,... Izcedek je pa bil tak kot pred M.
Tečka_nosečka, jast sem tud postala malo bolj tečna, ker sicer nisem, nagajala mi je kislina, potem zatekanje ampak je šlo.

user posted image

(odgovor članu tecka_nosecka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?