|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v razmislek
20.7.2005 16:22:32   
Sandra*
http://www.vocalicious.com/empty_arms/empty_arms_mod.html
Neposredna povezava do sporočila: 1
   v razmislek
20.7.2005 16:30:56   
anajmad
To je že ena dala gor pred mesci.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   v razmislek
20.7.2005 16:33:41   
lenika
Sem včeraj brala tvoj post, zato ti lahko samo rečem, da ne išči in beri takšnih stvari. 10% parom ne uspe brez zdravljenja, po zdravljenju pa so le redki takšni, ki jim ne uspe nikoli.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   v razmislek
20.7.2005 16:44:05   
sa
Nikar ne obupaj,mi imamo druzinske kolege kateri so se 17.let trudili no pa jim je uspelo,danes ta mala praznuje 1.rojstni dan mama je pa ze v drugo noseca(4.mesece).Tako da nikar se ne zalosti se bolj z takimi zadevami,ampak znova in znova v nove boje in kmalu bo tudi pri vama:modri:ali:roza:

lp:rozica:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
20.7.2005 17:12:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   v razmislek
20.7.2005 17:25:28   
lenika
No pa še to, zdaj vidim, da is stara samo 21 let. (brez panike in obupavanja)

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   v razmislek
20.7.2005 17:39:16   
DaisyE
Zdaj bom pa kar huda. Takoj nehaj razmišljat o tem. Če po enem letu ne uspe, to še nič ne pomeni. Take zadeve se gleda potem, ko si v meni. Takrat pa res ne moreš več imet otrok. Jaz sem stara 27 let, pa je ginekologinja rekla, da ni nobene panike, če ne uspe v enem letu, ker sem še dovolj mlada za vse preiskave.

Pojdi po netu kaj drugega iskat, pa malo se nasmej.

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   v razmislek
20.7.2005 18:22:17   
pika74
Jst sm tud huda. Kva se to prau. Take blesave linke gor dajat. Sm mogla kr na sred ugasnt. Ajd dejmo menjat temo.

Če ne me bo začel skrbet, če je z mano kej narobe.

Pa velik sončka:)

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?