|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v posteljici stoji
4.8.2005 16:07:10   
štimana
Drage moje,
jaz ne vem kaj naj naredim. Moj 6m poba me je danes presenetil s tem, ko se je sam postavil na noge v posteljici. Fino se je prijel za letvidce in hopsa... on stoji, ko ga jaz pridem gledat ali še spi.

Ali se je kateri že kaj podobnega zgodilo. Kaj naj storim, ker se danes že celi dan postavlja na noge :zmeden2: tudi ob sedežni. Zanimivo je pa to, da še niti prav sedeti ne zan.:zmeden2:

hvala - dio
Neposredna povezava do sporočila: 1
   v posteljici stoji
4.8.2005 16:12:35   
Marogica
Joj, to je pa res redko. Meni je sicer moja mama pravila, da sem se jaz tako vstajala, kot si opisala, vendar ne pri 6 mes temveč kasneje-okrog leta starosti.
Ta tvoj pobič je pa res ta pravi.

(odgovor članu štimana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   v posteljici stoji
4.8.2005 18:11:53   
asija
Sin moje prijateljice se je postavil na noge malo pred 6 m. Okrog in okrog posteljice je že hodil pri 6,5 m. Vendar je imel takrat nekaj čez 8 kg. Vendar pri 13 m še ne hodi. Moja pa se je včeraj prvič vstala sama. Najprej ob sedežni potem pa še v posteljici. Stara pa je 9,5 m. Zato nič ne skrbi eni se prej drugi pa kasneje. Četudi ga boš silila ležat ali sedet se bo on vstajal.

Koliko kil pa ima?

(odgovor članu štimana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   v posteljici stoji
4.8.2005 18:47:15   
štimana
Ja sej težek ni glih (7,700kg) je pa zelo velik 72cm.
Res zanimivo, kajti jaz sem menda shodila z polnimi 9 meseci. ;)
Skrbi me, kaj bo ko se bo zbudil, ali se bo skoz na noge postavljal, kajti po kolenih se že nekaj časa plazi. Hodiva sicer tudi na fizioterapijo, mogoče mu pa tiste vaje tako pomagajo k temu. :zmeden2:

čao bao

(odgovor članu štimana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   v posteljici stoji
4.8.2005 20:33:20   
špelica
Mi smo imeli podoben primer, 6 mesecev in pol in že je stal v stajici in hodil ob ograjici!Zdaj ima 10 mesecev in hodi okrog, če ga držim za eno roko.Ne vem kdaj bo shodil, ampak od šestega meseca se meni hrbet krivi, ker mu moram asistirat pri njegovi hoji! Naš je sedel mogoče 10 dni preden se je postavil na noge.

(odgovor članu štimana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   v posteljici stoji
4.8.2005 21:00:14   
Marogica
Čujte punce, se mi pa res smilite. Jaz sem se sama sebi smilila, ko je shodil s 14 meseci. Kaj že sploh izdelujejo čevljčke za tako male "pohodnike"?

(odgovor članu štimana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   v posteljici stoji
4.8.2005 21:05:33   
Pilar
Naš je je nedolgo nazaj postavu na nogice v košu in zletu čez:((. Star je 7,5 mesecev. Zamenjali smo posteljico, spi pa v žaklu, če ni prevroče.

(odgovor članu štimana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   v posteljici stoji
4.8.2005 21:34:39   
Anja167
Pri nas je bilo podobno, samo da je to delal, ko se je komu prijel za roke. V posteljici je vstajal pa od 7,5 meseca naprej in od takrat se zvečer pač spravljamo spat več kot pol ure. :)-:(

(odgovor članu štimana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?