Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
v portorožu se pa kopamo! 28.5.2005 9:08:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Super, mi se ravno odpravljamo dol :) Kopalke so ze spakirane ;) :morje::morje::morje:
|
|
|
|
v portorožu se pa kopamo! 28.5.2005 9:49:01
|
|
|
|
PiaM
|
frajerke.;)
|
|
|
|
v portorožu se pa kopamo! 28.5.2005 10:57:47
|
|
|
|
Taša
|
No zdej se pa važite!:)-:)-:):)
|
|
|
|
v portorožu se pa kopamo! 28.5.2005 13:47:23
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
uf,mi smo se že prejšnji teden v izoli;)
|
|
|
|
v portorožu se pa kopamo! 28.5.2005 13:49:06
|
|
|
|
kofetek2010
|
kaskaderke :)-
|
|
|
|
v portorožu se pa kopamo! 28.5.2005 13:49:43
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
kje pa,je topla voda ;) ,ozračje pa še bolj:hudicek:
|
|
|
|
v portorožu se pa kopamo! 28.5.2005 14:00:52
|
|
|
|
kofetek2010
|
20 st. = brrrrrr :(
|
|
|
|
v portorožu se pa kopamo! 28.5.2005 22:17:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, norooooooooo je blo!:) Najprej smo bli na Debelem rtiču oz. mal naprej..pa je bla full umazana voda pa tko čudn za not pa meduze (ampak nč ne spečejo...ena se me je celo dotaknila..brrrr:ups: ), pol pa v Fiesi, kjer je blo super! Full dobra voda, čeprov mrzla, sam ker je blo tko vroče full paše:bravo: Pa kljub mazanju s kremo sem SPET čist zakurjena:zmeden: lp,:fis:
|
|
|
|
v portorožu se pa kopamo! 28.5.2005 22:54:29
|
|
|
|
čebelica maja
|
A je dostop do plaže še prost ali že računajo? In če, koliko pa stane? Hvala za odgovore,! Tudi midva z malim bi šla v ponedeljek malo do Portoroža. Kje pa parkirate? Ura je 200 sit - a ni to veliko, če si tam kake 3-4 urce? Lp,
|
|
|
|
v portorožu se pa kopamo! 29.5.2005 6:28:05
|
|
|
|
Mojca20
|
Mi smo tudi včeraj bili v Simonovem zalivu in ljudje so se kopali. Mi nismo vedeli in kopalk seveda nismo imeli s sabo! Sicer pa je itak tukaj v Simonovem zalivu voda takoooooooooo bljak, da več kot nog notri ne bi namočila!
|
|
|
|
v portorožu se pa kopamo! 29.5.2005 13:47:46
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
najboljše se je kopat v izoli v delifinu ( zraven san simona) za zdaj še ni parkirnine,do uradne otvoritve sezone,mislim da okoli 21 junija:zmeden2: ),isto velja za fieso,kjer je res superrrrr,čista voda in prostora ula la la.....:bravo::bravo:portorož.san simon (čista je bila edino teden nazaj,ker ni bilo veliko ljudi,zdaj je že verjetno svinska:( ),gnjus voda....ress bljak,pa še gužva je,parkirnina pa je čez celo leto in se hitro redar :hudicek::hudicek: najde fda ti pildek pripopa:hudicek::grrr: no še strunjan ima čisto vodo,parkirnina pa isto kot za zgrornja dva.... lp,katja:morje::morje::morje::morje:
|
|
|
|
v portorožu se pa kopamo! 29.5.2005 20:59:51
|
|
|
|
Anonimen
|
V Sansimonu še ni parkirnine, parkiraš lahko direkt na plaži. Ljudi je znosno. Je pa voda danes bila svinjska, pa morje že cveti. Živalce pa niso meduze ampak klobuki in ne ožigajo. Voda je super!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?