|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v ponedeljek začnem
7.8.2007 8:51:43   
petrinja
no, evo pa sem stvari vzela malo v svoje roke in včeraj začela s famozno 90 dnevno dieto, saj moram kar nekaj kil spravit doluser posted image . če je še kater začela včeraj naj se mi pridruži, in se bomo skupaj bodrile!!!!
Mam pa za zgubit cca 25 kil, pa potem gremo na bahame, in brez pižame,.....user posted image user posted image  ma mi gre ta pesem po glav!?!user posted image

dejmo babe!!

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: v ponedeljek začnem
7.8.2007 9:05:57   
Anonimen
uf.. bravo.. user posted image user posted image

Tud jaz bi se mogla mal k sebi spravit.. Sem se na morju zredila.. user posted image user posted image Sicer pa itak kar koli pojem več kot ponavadi, mam takoj 1 - 2 kg gor.. user posted image user posted image user posted image

Bomo videli - nič ne obljubim.user posted image

(odgovor članu petrinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2007 10:42:23   
LIDJOČKA
IZVIRNO SPOROČILO: petrinja

pa potem gremo na bahame, in brez pižame,.....user posted image user posted image   dejmo babe!!

Jaz sem tudi začela (spet)user posted image  včeraj. Potem ko spraviva dol tek nekaj kilc pa greva... na Bahameuser posted image user posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2007 13:32:33   
Taula
Go, go, go....user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu LIDJOČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.8.2007 20:06:09   
daysi
Petrinja, tudi jaz sem začela v ponedeljek z 90 dnevno, tako, da se lahko skupaj podajamo skozi muke in težave naših kg. Za izgubit imam isto kilogramov, lahko tudi kakega več. Imam namreč 88 kg.

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2007 10:05:08   
tejč
ojla, jaz sem (kao) začela 19.7., pa skoz grešim neki.
Danes sem imela škrobni dan, pa sem pojedla že tri vrstice čokolade...user posted image user posted image user posted image  Jutrišnja sladica in današnji pomfri odpade, ostane  mi samo sadje cel dan, za kazen!

(odgovor članu daysi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2007 11:58:44   
LIDJOČKA
IZVIRNO SPOROČILO: tejč

samo sadje cel dan, za kazen!

Tudi mene danes čaka samo sadjeuser posted image , upam da nama danes uspe preživet!

Dobrodošla Daysi!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.8.2007 13:59:37   
daysi
Dajmo punce, saj zmoremo.

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

(odgovor članu LIDJOČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.8.2007 15:14:39   
petrinja
evo mene!

danes je že 6.dan, ko se prav lepo držimo diete-takšne ali drugačne. Jaz sicer prakticiram kar ločevalno, in sem danes pojedla za kosilo kar sojine polpete-ker je daneš škrob in je to dovoljeno. uf kako je sedlo. najhuje mi je na sadne dneve, takrat se ubadam z bilo čim, sam da mi ne hodijo razne sladkarije po glaviuser posted image .
sem pa izgubila že 2,5 kguser posted image user posted image . ma si ne morem pomagat, in kar vsak dan zjutraj stopam na tehtnico in še blazno trebuh noter vlečem ( kot da bi mi to pokazalo kaj manj kiluser posted image  ). bom pa se probala navadit na enotedensko tehtanje. kaj pravte ob ponedeljkih?
kaj prakticirate kakršnokoli telovadbo? jaz sem šla zadnjič v super moderni Sunny in sicer na plesno aerobiko-sem mislila da bom joške čez rame metala, jezik je bil pa itak čist do taluser posted image . ampak je sedlo, in tudi niso bile same suhice tamuser posted image .
sem pa rekla da malo bo treba tudi migat, če hočemo kaj, a ne babe??

Daysi-bravo da na glas poveš svoje kilceuser posted image user posted image . jaz jih imam pa sedaj 83 kilc kar pa lahko še milijonkrat povem, saj bom  itak pol za na obcestni plakat!!!!

27.4.2007

(odgovor članu daysi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.8.2007 18:38:28   
nunalca
Ojla!
Evo, se vam pridružim, pa najbolj z vzpodbudo! Eno dobro foro poznam: Gibaj se veliko in opazila boš razliko!!! In to še kako drži! Tisto, da ni časa je samo bedni izgovor! Kjer je volja, je tudi pot. In ko zares telovadiš, se ti zdi NORO zaradi ene čokolade zapraviti ves trud! Poizkusite, boste videle da gre- govorim iz lastnih izkušenj ( shujšala 30 kg) !
Pa lep pozdrav!

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.8.2007 20:08:22   
r1ta
Tudi jaz začenjam s ponedeljkom. Jutrišnjim!user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu nunalca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.8.2007 7:41:17   
Yasminka
Tudi jaz se vam pridružujem. Sem nekaj let nazaj shujšala za 18 kg....nosečnost, porod sta naredila svoje. Rada bi shujšala za 6 kg.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.8.2007 22:17:58   
petrinja
juuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!   sem že malo v minusu!!-4 kile!!!! v 10 ih dneh- no, še 21user posted image . pa bo že, ne babe?

kako kaj prakticirate telovadbo, no? povejte, povejte!!

27.4.2007

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?