|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v novem letu vam vsem želim novega člana
31.12.2006 2:21:17   
ronja
Hojla! Hotela sem vam samo zaželet srečno 2007 in naj se vam izpolni verjetno največja želja, da se vam pridruži v tem letu še en user posted image ! Bom držala pesti za vse vas!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer bi se vam pa rada tudi zahvalila: kadar mi je najbolj slabo in se počutim res najbolj trapasto, grem pogledat sem, pa si rečem, kak mam jaz srečo, da mi je slabo, koliko bi jih vse dalo zato, da so na mojem mestu in grejo zdaj bruhat! Tak da očitno je res vsaka stvar za nekaj dobra - tako se user posted image ne smilimo tok same sebi in pa lažje prenašamo ponovna srečanja s hrano, za katero smo mislile, da je že zgodovina...

Tak da vam želim veliko slabosti in bruhanja, strij, zatečenih nog, ogromnega nepraktičnega trebuha, nizkega pritiska, dodatnih kilogramov,bolečih prsi, srbečih zobuser posted image , izgube želje po seksu...user posted image Hecam se, ŽELIM VAM OTROČKAuser posted image , nosečniške težave pa naj vam bojo prihranjene, kolikor se pač da, ok?user posted image

Srečno novo leto in da se nam čim prej pridružite v Čvekanju v pričakovanju! je še placuser posted image , ker nam ene non stop odpadajo, vsaj mesec... Bravo za njih!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: v novem letu vam vsem želim novega člana
31.12.2006 5:56:02   
Anonimen
Hvala Ronja za tako lepe želje,upam,da se nam bodo uresničile.
Tudi tebi želim v novem letu vse lepo,da bi se do konca user posted image počutila čimboljše in povila zdravega
korenjačka ali korenjakinjo.
Tudi v novem letu se večkrat javljaj na RR,saj zelo rada berem tvoje prispevke,ki so vedno zanimivi.
                          SREČNO 2007

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
31.12.2006 8:33:14   
Pandica
Tudi jaz želim vsem uporabnicam RR srečno, zdravo novo in vse naj naj v novem letu in seveda, da čimprej zagledamo ta težko pričakovani user posted image  in postanemo user posted image .

Srečno Novo leto 2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.12.2006 9:28:59   
Anonimen
Tudi jaz vsem čakajočim(vključno z mano) želim slabosti in vse ostale nevšečnosti, ki nas čakajo in da čim prej zagledamo user posted image .

Tebi ronja pa želim čim lepšo nosečnost, predvsem zdravo in zdravega user posted image v letu 2007.
Pa da bi ti bilo čim manj slabo, da bi lahko še več pisala na RR ker te je res zanimivo brat.

Vsem srečno, zdravo, zaljubljeno in veselo leto 2007 želim!

(odgovor članu Pandica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
31.12.2006 9:59:17   
total
Vsem vam želim,ker si same želite...pa naj bo to vse najllepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?