|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v nabavo v hofer
7.2.2008 6:05:53   
čaki
čez vikend bom šla v hofer, pa bi poskusla kupit kak prašek- tekoč in v zrnih. kupla bi tud mehčalec. katere izdelke od kupujete vi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: v nabavo v hofer
7.2.2008 6:12:27   
pilar28
jutrček, najprejuser posted image za naju zgodnje,potem pa..
verjemi, pojdi rajši v Lidl po tekoči prašek(v platenki z modrim pokrovom) in mehčalec oz. kar pač rabiš.Je boljša kvaliteta-preizkušeno.
Se splača.user posted image

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2008 7:58:32   
draganav
Jaz v Hoferju kupim testenine, piškote, kislo smetano, salame imajo pakirane že narezane 3 vrste, vrečke za smeti, kakšen puding, tudi zelenjavo in sadje,se res splača. Če grem v Tuš vedno porabim 50-70 e, pa nič kaj dosti ne kupim. V Hoferju ne dam več kot 40e, pa imam vedno dve polni vrečki.

TAKO LEPO JE BITI MAMA

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2008 8:02:41   
melanija
V Hoferju se splača kupiti tudi Wc papir, robčke v škatli in pakirane posebej in papirnate kuhinjske krpe.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2008 8:11:58   
aluš
Mi kupimo v Hofru: sardine konzerve oz. ribe konzerve, ribje palčje zamrznjene, čokolade, čistilo za kopalnico, WC račko, čistilo za tla, prašek Tandil (oranžni), tekoče milo za roke, tekoče milo za tuširat oz. kopel, riž, sok pomarančni (1,5 l), anannas (če je na akciji, je večkrat po 1 eur/kos), krompir, stočji fižol v konzervi (manjša embalaža), vrečke za smeti, pa še kaj bi se našlo. Te zadeve so preverjene cenejše, kvaliteta pa Ok.

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2008 9:51:41   
Anonimen
Tandil prašek ki ga prodajajo v hoferju je bil ful dobro ocenjen. Jaz imam v zrnih za belo(ta je res super), v zrnih za pisano in tekočega za črno perilo. Z vsem super zadovoljna. Mehčalca pa tam ne kupujem, mi ni všeč, pa itak ga ne uporabljam ker imamo sušilc.
Drugače je pa v hoferju res najboljši wc papir in brisačke, sokovi so tud super, zamrznjena zelenjava je super, sladkarije so fejst, sadje je tud dobro, čistila so vredu, parmezan v kosu je super, cornflakes je super, .....v glavnem mi skoraj vse tam nabavljamo in smo z večino stvari zelo zadovoljni. Tam ne kupujem edino tun in paštet, ter hrenovk. To grem iskat v spar. Ostalo pa skor vse kupim tam.
Aja tablete za pomivalni stroj so tudi zelo dobre in zelo poceni.

(odgovor članu aluš)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2008 10:57:23   
Anonimen
Jaz tam edino kozmetike ne kupujem (z izjemo plenic, ki so ful dobre), ostalo pa vse in sem res zadovoljna. Tako s kvaliteto kot ceno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.2.2008 11:39:49   
robinzon
Dodala bi še meso, nam so tisti pakirani medaljoni zelo dobri, pa hrenovke ovite v slanino. Ne vem če je katera omenila čokolado, moko, zelenjavne jušne kocke, sladoledi ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.2.2008 12:49:13   
Morgaine
Jaz imam tekoč prašek iz Hoferja, Tandil, nima nekega vonja, ampak perilo se mi zdi, dobro opere, da pa oblačila dišijo, uporabljam močnejši mehčalec. Uporabljam pa tudi večino čistil znamke Alio, od večnamenskega čistila, ki ga uporabljam za brisanje ploščic, do detergenta za posodo, čistila za steklo, tablet za pomivanji stroj...

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.2.2008 14:21:49   
maliva
Jaz tam vedno kupujem tudi žemlje (pakirane po 12 kosov), kruh - marjetico s semeni, olive in olivno olje, kumarice so božanske, mešana solata, pesa, in pa nikoli ne grem ven brez klobasic 8majhne so, slikane nad kislim zeljem; mislim, da se jim reče Nurnberške). Pa tudi meso (puranje pakirano) ponavadi tam kupim...

Če smrdiš po opicah, še nisi Tarzan.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.2.2008 10:25:45   
naniplus4
Skoraj vse našteto kdaj kupim, pa še sladoled je zakon, njaaam!

(odgovor članu maliva)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.2.2008 12:07:53   
pikecpokec
Čokoladni muffini, pa uni mini Dickmansi (se ne reče glih tko, ampak so taki kot Dickmansi, samo manjši in obliti s tremi vrstami čokolade - njami!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu naniplus4)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.2.2008 16:11:15   
zverinca
Vse razen hrenovk, pa še te smo enkrat probali in so ok, sam golica je zakonuser posted image

Prašek tandil, čistila, tekoča mila, geli za tuširanje, wc papir, vrečke za smeti..vse... olje... sladko, slano.. kruh, toast.. jogurti, skute, kisla/sladka smetana, moscarpone, siri.. ma ni da ni. Še za taščinega mačka kupim tam hrano.

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.2.2008 22:28:15   
Anonimen
V hoferju kupujemo mešane domače piškote (so najboljši), jogurte, kvas, moko, muslije, prašek, sveže meso, sladoled, mleko, sokove, bučno olje, žemlje(12 kososv), kruh, zeliščne štručke za spečt, gobice za pomivanje posode, riž, sadje...Skratka, kar nekaj živil, ki so nam dosti boljša, kot drugje in tudi cenejša npr: 1/2 l probiotični jogurt,,,njami.  Ne kupujemo pa kakšnih salam ali narezkov. Lp

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
9.2.2008 21:10:29   
glista
Jah, ne vem no, ampak men se pa Hofer sploh ne zdi poceni. Pa tud ne tok cenejši kot drugjeuser posted image user posted image
Npr. v Sparu kupujem navadni jogurt po 0,39 eur, v Hofru je 0.45 eur, pa piškoti v Sparu 0.69 eur, v Hofru pa 0.65 eur.
Plenice v Hoferju pridejo 0.16 eur nas plenico, v Mullerju isto, eko plenice v Mullerju pa 0.20 eur na plenico.
Ne vem, zakaj bi se splačal kupovat v Hoferju? Kaj špa je tolk ceneje oz res poceni, pa da je OK?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.2.2008 22:21:18   
Peteršilj
Ja , tisti vanilijev  je pa res BOŽANSKI. Jaz drugaće vanilija ne jem, ampak tale iz

Hofera pa  mmmmmmmmuser posted image

poljubček, pozdravček po zraku leti, pa tam se ustavi, kjer moj dragi živi

(odgovor članu naniplus4)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.