Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere Naša jih je pa zadnjič dobila Jah šla sem v lekarno kupila en smrdljiv šampon al balzam al kaj v rumeni škatli, ji pustila 1 uro učinkovati, nato sem fajn glavo oprala....po enem tednu 3 pranjih z navadnim šamponom, ji glava še vedno smrdi ....no potem sem pa s priloženim glavničkom vsak las posebej prečesala...jih ima ogromno in dolge skoraj do riti ter vsako gnido posebej z roko ven vzela, ter jo spečkala.....zraven sem pa oprala vse igrače, preoblekla posteljo, ter ji vsa oblačila oprala....pa smo se jih rešili....upam, da za vedno. Isto je bilo pri nas. Hvala bogu, da je dobila smao ona, prinesla je pa iz tabora. Se mi je tolk zamalo zdelo, plačaš kot pri norcih, potem imaš pa še ful dela z odpravljanjem te nadloge, pa zapraviš ful denarja za šampone, elektriko, vodo, čist živčen si zraven, ko trebiš in trebiš in trebiš vsako gnido posebej, potem so jo pa še v šoli ene deklice zmerjale....če jih ni imela preko 150 (gnid namreč od tistih 15 ali 20 uši) naj me....pa raje več, no potem ti pa rečejo na taboru v domu: Ne, pri nas jih ni dobila. Mi jih nimamo. Pa v šoli: Ne, pri nas jih ni dobila! Noben od otrok jih nima. Ja kje pa? Doma jih nima nihče drug! Bila ni nikjer na obisku, na krožke ne hodi. Skratka, totalno neodgovorni starši ne povedo v šoli, ali pa pošljejo otroka z ušmi kar v šolo, potem jih pa naleze takole. Če jih bo nazaj dobila, ko smo jih ven spravili tako težko, ne vem, kaj bom....Skratka, dragi moji, povejte prosim, če ima otrok uši, samo tako bodo ljudje sploh pozorni, preden bo imel otrok 150 gnid v dolgih, zelo gostih laseh.
|