|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v kolkem času porabiti narejen mlek
10.5.2006 11:41:41   
Anonimen
v kolikem času je treba porabit že narejeno mešanico mleka, če jo dete ne popije v eni rundi? vem da se kr hit skisa sam sem že pozabila kako hitr!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: v kolkem času porabiti narejen mlek
10.5.2006 12:02:12   
livia
Če misliš na Aptamil in podobne mešanice, piše na škatli, da je treba pripravljen obrok porabiti v roku 1 ure. Jaz se tega držim. Pa ne smeš ga pogrevat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2006 12:04:58   
Jana4
Meni je bilo rečeno 24 ur v hladilniku. Nikoli pa ga nisem zmrzovala niti mojega ne sicer pa zardi velikega povpraševanja - nahranit sem mogla tri user posted image user posted image user posted image - nisem imela dosti zalogeuser posted image .

You're Unique, Just Like Everyone Else....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2006 12:08:10   
Jana4
Piše že mogoče ampak tudi v porodnišnici stoji več kot eno uro mleko saj ga zvečer naredijo za čez noč in še zjutraj.
Meni je navadno stal po 6 ur , zvečer sem si pripravila za zjutraj in ni bilo nič narobe.user posted image

You're Unique, Just Like Everyone Else....

(odgovor članu Jana4)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.5.2006 12:52:48   
SaaS
Kot pravi Jana4 - en dan v hladilniku (več pa res ne). Sem se pogovarjala z eno sestro na pediatrični, ko sva bila z malim tam. Tam ti ne naredijo vsakič svežega -2dcl, ko se mali zmisli, da bi pil. Dvakrat na dan večjo količino in ga hranijo v hladilniku.
Jaz sem mu dodajala po dojenju in nisem vsakič sproti delala tistih nekaj ml. Za dve do tri dojenji naenkrat in sem nekaj ur hranila v hladilniku.

(odgovor članu Jana4)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.5.2006 13:31:28   
Anonimen
Ja, v hladilniku lahko pripravljen stoji 24 ur, ampak če ji daš enkrat po steklenički za piti, pa ne popije vsega, moraš preostanek zavreči, ker se mleko pomeša s slino in potem postane gojišče bakterij.

(odgovor članu SaaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.5.2006 13:36:01   
Anonimen
aha kul..pol galohk zutri nardim npr en deci pa ga hranim v posebni flaški v hladilniku in ga samo sproti v drugo flaško nalivam po tist plunk al dva kar ga rabva za dodatek! hvala punce!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.5.2006 18:28:11   
SaaS
Ja tako sem jaz delala. Naredila v veliki flaški in potem vsakič malo prelila v drugo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?