Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: v kolkem času porabiti narejen mlek 10.5.2006 12:02:12
|
|
|
|
livia
|
Če misliš na Aptamil in podobne mešanice, piše na škatli, da je treba pripravljen obrok porabiti v roku 1 ure. Jaz se tega držim. Pa ne smeš ga pogrevat.
|
|
|
|
RE: v kolkem času porabiti narejen mlek 10.5.2006 12:04:58
|
|
|
|
Jana4
|
Meni je bilo rečeno 24 ur v hladilniku. Nikoli pa ga nisem zmrzovala niti mojega ne sicer pa zardi velikega povpraševanja - nahranit sem mogla tri - nisem imela dosti zaloge .
|
|
RE: v kolkem času porabiti narejen mlek 10.5.2006 12:08:10
|
|
|
|
Jana4
|
Piše že mogoče ampak tudi v porodnišnici stoji več kot eno uro mleko saj ga zvečer naredijo za čez noč in še zjutraj. Meni je navadno stal po 6 ur , zvečer sem si pripravila za zjutraj in ni bilo nič narobe.
|
|
RE: v kolkem času porabiti narejen mlek 10.5.2006 12:52:48
|
|
|
|
SaaS
|
Kot pravi Jana4 - en dan v hladilniku (več pa res ne). Sem se pogovarjala z eno sestro na pediatrični, ko sva bila z malim tam. Tam ti ne naredijo vsakič svežega -2dcl, ko se mali zmisli, da bi pil. Dvakrat na dan večjo količino in ga hranijo v hladilniku. Jaz sem mu dodajala po dojenju in nisem vsakič sproti delala tistih nekaj ml. Za dve do tri dojenji naenkrat in sem nekaj ur hranila v hladilniku.
|
|
|
|
RE: v kolkem času porabiti narejen mlek 10.5.2006 13:31:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, v hladilniku lahko pripravljen stoji 24 ur, ampak če ji daš enkrat po steklenički za piti, pa ne popije vsega, moraš preostanek zavreči, ker se mleko pomeša s slino in potem postane gojišče bakterij.
|
|
|
|
RE: v kolkem času porabiti narejen mlek 10.5.2006 13:36:01
|
|
|
|
Anonimen
|
aha kul..pol galohk zutri nardim npr en deci pa ga hranim v posebni flaški v hladilniku in ga samo sproti v drugo flaško nalivam po tist plunk al dva kar ga rabva za dodatek! hvala punce!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?