Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: v kolkem času porabiti narejen mlek 10.5.2006 12:02:12
|
|
|
|
livia
|
Če misliš na Aptamil in podobne mešanice, piše na škatli, da je treba pripravljen obrok porabiti v roku 1 ure. Jaz se tega držim. Pa ne smeš ga pogrevat.
|
|
|
|
RE: v kolkem času porabiti narejen mlek 10.5.2006 12:04:58
|
|
|
|
Jana4
|
Meni je bilo rečeno 24 ur v hladilniku. Nikoli pa ga nisem zmrzovala niti mojega ne sicer pa zardi velikega povpraševanja - nahranit sem mogla tri - nisem imela dosti zaloge .
|
|
RE: v kolkem času porabiti narejen mlek 10.5.2006 12:08:10
|
|
|
|
Jana4
|
Piše že mogoče ampak tudi v porodnišnici stoji več kot eno uro mleko saj ga zvečer naredijo za čez noč in še zjutraj. Meni je navadno stal po 6 ur , zvečer sem si pripravila za zjutraj in ni bilo nič narobe.
|
|
RE: v kolkem času porabiti narejen mlek 10.5.2006 12:52:48
|
|
|
|
SaaS
|
Kot pravi Jana4 - en dan v hladilniku (več pa res ne). Sem se pogovarjala z eno sestro na pediatrični, ko sva bila z malim tam. Tam ti ne naredijo vsakič svežega -2dcl, ko se mali zmisli, da bi pil. Dvakrat na dan večjo količino in ga hranijo v hladilniku. Jaz sem mu dodajala po dojenju in nisem vsakič sproti delala tistih nekaj ml. Za dve do tri dojenji naenkrat in sem nekaj ur hranila v hladilniku.
|
|
|
|
RE: v kolkem času porabiti narejen mlek 10.5.2006 13:31:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, v hladilniku lahko pripravljen stoji 24 ur, ampak če ji daš enkrat po steklenički za piti, pa ne popije vsega, moraš preostanek zavreči, ker se mleko pomeša s slino in potem postane gojišče bakterij.
|
|
|
|
RE: v kolkem času porabiti narejen mlek 10.5.2006 13:36:01
|
|
|
|
Anonimen
|
aha kul..pol galohk zutri nardim npr en deci pa ga hranim v posebni flaški v hladilniku in ga samo sproti v drugo flaško nalivam po tist plunk al dva kar ga rabva za dodatek! hvala punce!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.