bobek05
|
Nam so že na začetku svetovali, da naj otroka ne oblačimo v "boljša" oblačila in jaz sem Aneju nabavla nekaj spodnjih delov trenirk (seveda, bolj temne barve - npr. rdeče, temno modre, temno zelene itd., ker rumene ali bele res nima smisla)... Kupila sem mu tudi veliko majčk (v H&M in Zari), ki jih ni "škoda", ker ti povem, da vsak dan zamaže VSAJ 1 komplet cot (s slivovo pito, blatom, ...). Naš ima ponavadi oblečeno sledeče: 1 bodi s kratkimi rokavi, 1 žabice (ker je zjutraj še mrzlo) - dam pa za zraven zokne, 1 majčko z dogimi rokavi, trenirko-hlače in pulover z zadrgo od spredaj (lažje za vzgojiteljice)... Kupila sva mu tudi nepremočljive čevljčke Superfit, ker je dop. še običajno rosa, ko grejo ven, pa strašno izi jih je za umit.. Seveda ima tam vedno eno rezervo (rezervni bodi, majčko, trenirko, žabice, nogavičke). S sabo mu vedno dam tudi tetra plenico (jo ima za ninico) in dudo - z njima je navajen zaspati... Jaz mu tudi pulover v vrtcu slečem. Itak ostane v omarici, da mu ga dajo gor, če je dop. še mrzlo.