|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v kaj so oblečeni
27.9.2006 14:17:45   
Anonimen
Ker gremo v ponedeljek prvič v vrtec me zanima kaj v takšnem vremenu oblečete otroku, dolge ali kratke rokavi in za zunaj jopčko.
Prosim za nasvet,
LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: v kaj so oblečeni
27.9.2006 14:20:16   
Anonimen
Zjutraj ima oblečeno dolge hlače tanjše,kratke rokave in  tanko jopico.
Ko pride gre jopico dol,tako da je v hlačah in kratkih rokavih,čez par ur dobi še kratke hlače,ker mu je prevroče

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2006 14:22:07   
kepica
 Jaz dam mojemu tanek bodi s kratkimi rokavi, pa tanko majčko z dolgimi rokavi čez, čez to pa pulover, ker je zjutraj hladno. V vrtcu pa potem pulover slečem in ima samo majčko in bodi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2006 14:22:31   
Anonimen
Hvala za tako hiter odgovor.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2006 14:23:19   
nataša k
Jaz ga zdaj, ko je lepo vreme oblečem v kratke rokave, pa jopčko imava zjutraj gor. Ko je mrzlo, mu pa dam kratke, pa dolge prek, pa še jopico. Priporočam ti večslojno, ali kot je ena RR-ovka napisala, čebulno. Vedno je boljše več plasti, ker potem ga lahko vzgojiteljice slečejo temperaturi primerno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2006 14:24:28   
kepica
Se strinjam z natašo k. Do sedaj se je pri nas to zelo dobro obneslo.

(odgovor članu nataša k)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2006 14:29:18   
Anonimen
Kratka majčka + dolga majčka + jopica, ki jo obisimo v garderobi

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2006 14:35:10   
srki
Bodi s kratkimi rokavi, čez pa kakšen tanek polovarček, če je not vroče, mu ga tudi slečejo. Zjutraj mu dam tudi kakšno jopčko, če pa gredo na sprehod in je toplo, mu je ne oblečejo. No, pa seveda spodnji del trenirke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
27.9.2006 23:51:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2006 12:03:18   
bobek05
Nam so že na začetku svetovali, da naj otroka ne oblačimo v "boljša" oblačila in jaz sem Aneju nabavla nekaj spodnjih delov trenirk (seveda, bolj temne barve - npr. rdeče, temno modre, temno zelene itd., ker rumene ali bele res nima smisla)... Kupila sem mu tudi veliko majčk (v H&M in Zari), ki jih ni "škoda", ker ti povem, da vsak dan zamaže VSAJ 1 komplet cot (s slivovo pito, blatom, ...). Naš ima ponavadi oblečeno sledeče: 1 bodi s kratkimi rokavi, 1 žabice (ker je zjutraj še mrzlo) - dam pa za zraven zokne, 1 majčko z dogimi rokavi, trenirko-hlače in pulover z zadrgo od spredaj (lažje za vzgojiteljice)... Kupila sva mu tudi nepremočljive čevljčke Superfit, ker je dop. še običajno rosa, ko grejo ven, pa strašno izi jih je za umit..

Seveda ima tam vedno eno rezervo (rezervni bodi, majčko, trenirko, žabice, nogavičke). S sabo mu vedno dam tudi tetra plenico (jo ima za ninico) in dudo - z njima je navajen zaspati...

Jaz mu tudi pulover v vrtcu slečem. Itak ostane v omarici, da mu ga dajo gor, če je dop. še mrzlo.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?