Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: v eni dojki manj kot v drugi 8.7.2007 19:59:28
|
|
|
|
barrbara
|
Čimveč ga pristavljaj na to dojko, kjer je manj mleka. Sem imela isti problem, in se je tako rešilo, tako da nič obupat!
|
|
|
|
RE: v eni dojki manj kot v drugi 8.7.2007 20:31:42
|
|
|
|
kaya2007
|
dvomim da ti bo toliko tekočine pomagalo pri tem problemu, mislim da je to že pretiravanje in nekje sem zasledila, da si lahko tudi škodiš s preveč tekočine...jaz pijem prej premalo kot preveč (res samo ko sem žejna) in mi mleka ne zmanjka. Mogoče otroka večkrat daj na ta bolj prazno dojko, lahko si pa vmes še malo pumpaš in še s tem spodbujaš delanje mleka.
|
|
|
|
RE: v eni dojki manj kot v drugi 8.7.2007 21:06:56
|
|
|
|
larissa78
|
Moj je star 6,5 meseca in sem ga do 6 samo dojila, pa sem imela enak problem kot ti.V eni joški mleka za deset , v drugi pa je vedno vlekel mogoče tri minute in konec, je pač druga proizvajala za obe.Večkrat ga pristavljaj, pa bo. Zdej gremo na morjr pa si me predstavljaj v kopalkah, ena joška 3x manjša kot druga ...ha.ha.ha
|
|
|
|
RE: v eni dojki manj kot v drugi 8.7.2007 21:39:01
|
|
|
|
Mehičanka
|
Pri meni je isto, pa nikdar nisem večkrat na manjšo pristavljala, pa še zdaj precej dojim.
|
|
|
|
RE: v eni dojki manj kot v drugi 8.7.2007 21:47:29
|
|
|
|
Putka
|
Pri meni je podobno . Ta "slabša" je sicer za en obrok, ampak se mora bolj matrat in zato prej sitna postane. Pa večkrat jo pristavljam na boljšo stran, ker lepše pije in se hitreje naje. Ko sem ta starejšo dojila je pred odstavitvijo samo iz leve dojke vlekla. Sem imela res na eni strani grejpfrut, na drugi pa breskvico .
|
|
|
|
RE: v eni dojki manj kot v drugi 8.7.2007 22:06:15
|
|
|
|
rija
|
glede dojenja nimam pojma, povem pa ti lahko, da popiješ absolutno preveč tekočine...2-3 l gre, kar je več, pa telesu prinese kvečjemu slabo....
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?