Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: v enem tednu 2x na čiščenje 27.6.2009 18:37:53
|
|
|
|
misa4
|
Pred sedmimi leti sem imela tudi jaz dva čiščenja . Po prvem me je vse bolelo, po nekaj dnevih ponoči me je moj peljlal na urgenco, tako je bilo hudo. Drugi dan so me še enkrat sčistili, potem sem bila kat nova, brez bolečin.
|
|
|
|
RE: v enem tednu 2x na čiščenje 27.6.2009 18:43:08
|
|
|
|
luan
|
Jaz moram reč, da kar se tega tiče sem imela kar srečo.Pa so mi do zdaj delali dvakrat splav in dvakrat čistili po spontanih splavih. Bi pa glede na svoje izkušnje rekla, da je veliko odvisno od zdravnika, kateri opravi poseg Sem bila na dveh čiščenjih pa sem po enem že po nekaj urah prenehala krvaveti in naslednji dan odšla domov in takoj po vikendu v službo.Po drugem čiščenju pa sem bila čist sesuta, sem krvavela še več kot en teden in imela grozne bolečine in bila tri tedne na bolniški, pa so mi oba čiščenja naredili v desetem tednu nosečnosti.Sem pa imela to "srečo", da mi je vsak poseg opravil drug zdravnik. LP
|
|
|
|
RE: v enem tednu 2x na čiščenje 27.6.2009 21:31:23
|
|
|
|
Naja31
|
Ja, ista izkušnja 3 leta nazaj. Petek prvo čiščenje, ponedeljek drugo, vnetje, antibiotiki. Tako sem bila besna , da sem čisto pozabila na neuspelo nosečnost.
|
|
|
|
RE: v enem tednu 2x na čiščenje 27.6.2009 23:31:31
|
|
|
|
ribica.
|
ja, imam tako izkušnjo, letošnjo. Splav v 17 tednu, čiščenje, potem naslednji dan še eno čiščenje. Je še za eno zvrhano žlico not ostalo.Jezna ali ne, tako je pač naneslo, kaj češ potem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kje ste si "spletli gnezdo"?frufruna svojem (
45%)
pri svojih starših (
20%)
pri njegovih starših (
26%)
podnajemnik (
10%)
Število vseh glasov: 358Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!