|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v drugo zanositi
24.11.2009 8:22:10   
bučkabb
meni pa so začele po glavi rojit črne misli, ko vas berem tukaj in ugotavljam, da vas je veliko ko se zelo močno trudite za drugega otroka pa ga ne morete imet, pa se sprašujem zakaj, kakšne težave so se pokazale in ... nešteto vprašanj mi roji po glavi .....

Zakaj?
zato ker sem pred 14 meseci rodila in se sedaj soočam s težavo, ker pričakujem iz meseca v mesec menstruacijo, ki jo kar ni in ni, jemljem pa zaščito.
pa mi prvo v prašanje pride na misel a je z mano kaj narobe, kaj pa če tud jaz ne bom mogla več met otrok, kaj pa če je izmed vas tud imela katera takšne težave oz. se je s  katero tako začelo.....

sedaj čakam zadnji mesec in če jo ne bo, grem k zdravniku, ki mi bodo povedali kako in kaj, samo vseeno me zanima kaj to pomeni.

a se je med vami kateri tako začelo.....?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: v drugo zanositi
24.11.2009 8:33:34   
Anonimen
Ne. Vse je normalno. Menstruacija, ovulacija, počutje...
Samo zanosimo pa ne. Pri prvem je bilo v 1. poskusu,
za drugega pa se trudimo že 8 mesecev... pa še vedno ni nič.

(odgovor članu bučkabb)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2009 9:08:22   
ribica.
nama je 3 x ratalo s prve. Zadnjega sva izgubila v začetku letošnjega leta. Aprila sva dobila zeleno luč od mje G. In res me je spravljalo v depresijo, da nama ni in ni ratalo. Po moje še nikoli nisva imela toliko odnosov, toliko kalkulacij in oh in sploh. Prej nikoli nisem niti pomislila na ovulacijo, plodne dneve, enostavno nardila sva otroka in to je blo to. Sedaj sem zanosila. Zadnji mesec sem po odnosu držala noge v luft, just in case!, čeprav mi je Pušenjak rekel da to nima veze, da semenčice že zdavnaj pridejo v jajcevode, tudi če se greš po odnosu takoj tuširat. Ne vem ali ima kakšno vezo, da nama je sedaj uspelo. Sem samo zelo vesela in upam na najboljše tudi za vas vse, ki dajate skozi to živčno vojno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2009 9:55:23   
2.2.
ja midva delamo tudi že skor eno leto na drugem in še vedno nič. pri prvi je uspelo v prvo. g mi je rekla misli na stran pa bo.....a vseeno misliš aha morda pa bo pa spet razočaranje.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2009 10:55:27   
janapan
pri meni je prvič ratalo v prvo, nosečnost je potekla bp...v glavnem vse bp....drugič nenačrtovano ampak je žal sledil zelo zgodnji spontan splav, tretjič v prvo ampak je zopet sledil spontan splav...potem pa sem se začela sekirati...kaj če je z mano kaj narobe....tako sem bila depresivna da mi sploh ni bilo do sexa....tako da sva po drugem splavu z možem user posted image samo 1x v celem mesecu in ....posledice trenutno sem v 18 tednu....ker je bilo tako nepričakovano sem izvedela da sem noseča šele ko sem bila skoraj v 10 tednu( zaradi splava so mi namreč povedali da mi lahko m tudi zamuja)...in ker ni bilo nobenih drugih znakov...in tehnično skoraj nemogoče .... ;)).

ne vem jaz mislim da je to da smo prvič zanosile v prvo zgolj neko naključje povezano s tem da ko še nismo imele otrok smo imele bistveno več časa zase in smo bile pod manjšim stresom. pri delu na drugem otroku pa je vmes  -kontracepcija- beri prvi otrok......in vse je malo bolj zakomplicirano.....

Jaz upam da boste kmalu zagledale pluske ; )

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Adaptirano mleko
Sanikaa

Katero adaptirano mleko dajete otroku:

Aptamil (36%)

Novalac (22%)

Milumil (3%)

Hipp (14%)

Nestle Beba (5%)

drugo (19%)

Število vseh glasov: 314

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!