Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: v 9min brez celulita ?!!!!! 19.6.2009 10:27:32
|
|
|
|
Anonimen
|
zdaj smo pa na
|
|
|
|
RE: v 9min brez celulita ?!!!!! 19.6.2009 10:31:56
|
|
|
|
ajataja
|
če bi vse to držalo kot je v reklamah,zakaj pa je še vedno toliko debelih ljudi na svetu.Jaz tega ne verjamem.
|
|
|
|
RE: v 9min brez celulita ?!!!!! 19.6.2009 10:45:45
|
|
|
|
maca m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajataja če bi vse to držalo kot je v reklamah,zakaj pa je še vedno toliko debelih ljudi na svetu.Jaz tega ne verjamem. Zato, ker ne kupujejo/mo takšnih stvari. Ker smo škrti.
|
|
RE: v 9min brez celulita ?!!!!! 19.6.2009 11:00:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maca m IZVIRNO SPOROČILO: ajataja če bi vse to držalo kot je v reklamah,zakaj pa je še vedno toliko debelih ljudi na svetu.Jaz tega ne verjamem. Zato, ker ne kupujejo/mo takšnih stvari. Ker smo škrti. a to bo to
|
|
|
|
RE: v 9min brez celulita ?!!!!! 19.6.2009 11:36:30
|
|
|
|
kekso
|
jaz takšnim stvarem ne nasedam. Če bi bilo to res, bi imeli vsi idealne mere, kar pa spet ne bi bilo zanimivo. Edini učinkoviti način se mi zdi, da manj jem, sploh pa ne kruha in sladkarij. lp
|
|
|
|
RE: v 9min brez celulita ?!!!!! 20.6.2009 2:22:59
|
|
|
|
Majčka*
|
Najboljša je francoska dieta :"mnžri" pa velik in pa bo:)
|
|
|
|
RE: v 9min brez celulita ?!!!!! 20.6.2009 10:04:56
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: heli23 Pravkar sem dobila na email, kako v 9 min zmanjšaš do 60 % celulita s serumom ADONIA LEGTONE SERUM! Kaj so to spet našli? Spet nova potegavščina ali je celo kaj resnice? A je že kera sprobala? Če je res, jih kupim celo škatlo ! tudijaz sem na mail dobila to reklamo in ne me ne bodo več ''nategnili"...sploh pa sem zasledila ceno, ki je 72 €....
|
|
RE: v 9min brez celulita ?!!!!! 25.6.2009 21:49:24
|
|
|
|
nikita*
|
Pravkar sem dobila na email, kako v 9 min zmanjšaš do 60 % celulita s serumom ADONIA LEGTONE SERUM! Kaj so to spet našli? Spet nova potegavščina ali je celo kaj resnice? A je že kera sprobala? Če je res, jih kupim celo škatlo user posted image ! Bla, bla, bla,.... ne verjamem v pravljice o takih kremah.
< Sporočilo je popravil nikita* -- 25.6.2009 21:50:45 >
|
|
RE: v 9min brez celulita ?!!!!! 25.6.2009 21:50:27
|
|
|
|
Anonimen
|
mogoče si jo pa mažeš 9 minut???
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?