Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
včeraj plusek, danes nekaj krvavega 10.5.2008 7:14:06
|
|
|
|
Anonimen
|
punce, prosim, če mi ena hitro odgovori. Včeraj, en dan po predvideni menstruaciji sem naredila test in mi je pokazal plusek , včeraj zvečer je bilo pa nekaj kot ena krvava sluz, danes zjutraj pa še nekaj krvi, kot pri menstruaciji, kaj naj bi to bilo, sem čist zbegana. a se je kateri to zgodilo, pa je bila potem lepo noseča in je bilo vse vredu?? Hvala
|
|
|
|
RE: včeraj plusek, danes nekaj krvavega 10.5.2008 7:16:01
|
|
|
|
piamaria
|
Draga moja, upam, da gre za vgnezditev in ne pride do ss-ja. Lepo počivaj in počakaj, kar bo pač bo, ne obremenjuj se. je itak, gre za to ali se obdrži. stiskam pesti zate... lp
|
|
|
|
RE: včeraj plusek, danes nekaj krvavega 10.5.2008 9:51:14
|
|
|
|
loveforever
|
oj. poznam nekaj primerov, ko so punce rahlo krvavele kar par mesecev v nosečnosti in so jemale nekakšne tablete, zdj pa nevem al so bile dabroston al nekaj takega, je pa vseeno dobro da pokličeš g in ti bo ona najbolje svetovala!! držim pesti da je vse vredu!!!!
|
|
|
|
RE: včeraj plusek, danes nekaj krvavega 10.5.2008 11:21:11
|
|
|
|
divans1
|
odvisno od posameznice. Lahko da je šlo za vgnezditveno, lahko da je začetek ss. Počakaj še malo, pa boš videla. Upaj na najboljše!!!
|
|
|
|
RE: včeraj plusek, danes nekaj krvavega 11.5.2008 16:19:20
|
|
|
|
aqua77
|
upam da bo vse ok.
|
|
RE: včeraj plusek, danes nekaj krvavega 11.5.2008 17:58:19
|
|
|
|
Inigo
|
najbolš bi blo, če bi obiskala G in ji povedala situacijo. najbrž boš dobila dabroston, da se bo plodek obdržal.
|
|
|
|
RE: včeraj plusek, danes nekaj krvavega 12.5.2008 8:19:37
|
|
|
|
bastian111
|
Tudi sama se strinjam ,da obiščeš G. in upam da ni nič narobe!
|
|
|
|
RE: včeraj plusek, danes nekaj krvavega 12.5.2008 10:42:07
|
|
|
|
*m*t*
|
upam, da bo vse ok. koliko časa pa krvaviš v primeru vgnezditve? ali je krvavitev pri vgnezditvi dugačno kot pri ss? hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: včeraj plusek, danes nekaj krvavega 12.5.2008 10:50:29
|
|
|
|
mika
|
pri men je bilo isto. trajalo je dva dni, bilo rjavo-ni bila sveža kri. nisem niti pomislila, da bi lahko bilo kaj narobe, ker sem slišala, da imajo nekatere še lep čas krvavitve. sedaj imam eno veliko 3.5 letnico. pokliči h G za pregled, da boš pomirjena. vse dobro ti želim
|
|
|
|
RE: včeraj plusek, danes nekaj krvavega 12.5.2008 10:57:10
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *m*t* koliko časa pa krvaviš v primeru vgnezditve? ali je krvavitev pri vgnezditvi dugačno kot pri ss? hvala za odgovor Jaz sem imela pikico roza sluzi (ni bila prav kri) dva dni pred predvideno M in še eno pikico dan kasneje. Pri ss pri 6 tednih je krvavitev zgledala kot normalna M, pri ss pri 10 tednih pa so iz mene šli za dlan veliki kosi. Ogromna razlika, ja.
|
|
|
|
RE: včeraj plusek, danes nekaj krvavega 14.5.2008 20:53:15
|
|
|
|
tinkatinka
|
Pozdravljene. Jz pa bi mogla dobit danes 14.5. V ponedeljek 12.5. sem mela pikico roza krvi, nato pa do danes nisem dobila M. Ali je morda to vgnezditvena krvavitev, ali pa se napravlja .Test je bil danes negativen. Čeprav se mi je zdelo, da je čisto rahla črtica, sam ne upam si upat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?