|
včasih prijateljica, danes....... 13.6.2006 21:51:06
|
|
|
|
anne
|
Bila je punca moževega najboljšega prijatelja. Ker sta se onadva veliko družila, sva se tudi midve spoprijateljili. Takrat še nihče od nas ni bil poročen. Ker je moj takrat, ko sva se spoznala, bil kake 4 leta samski, je bil navajen veliko hoditi ven s kolegi. Meni to ni nikoli preveč pasalo, ker menim, da imam partnerja tudi zato, da skupaj ven hodiva ( ne vedno, po večini pa), ne pa, da on vedno le sam žura s kolegi ( beri vsaki vikend) , jaz pa sem lepo doma. Tudi njo je to pri svojem zelo motilo, pa mi je rekla, naj se kar lepo sprijaznim, da je ona probala vse, da bi svojega odvrnila od tega, pa ni bilo uspeha.Zato sva se z njo zmenile in par krat tudi sami šli ven in žurali do 6h zjutraj. Midva sva se zaradi tega začela kregat in omejila najine izhode na minimum. To je bilo prvo, kar jo je motilo. Da je meni uspelo. Nato sva se midva kar hitro poročila ( bila sva kako leto manj skupaj kot onadva), to je bilo drugo, kar jo je motilo. Pika na i pa je bila moja nosečnost. Od tu naprej je vse šlo samo še navzdol. Med nosečnostjo me je zmerjala kako sem debela zaradi trebuha ( pa sploh nisem bila, ker sem že po naravi bolj pri ta suhih), nato ji je šla na živce moja frizura in je imela nesramne opazke glede tega ( čeprav sem od drugih dobivala same pohvale glede frizure!!!!!). Ko pa sem rodila sina pa je bila čist adijo. Ene same čestitke nisem dobla od nje. No, ona je sedaj že tudi poročena, otrok si kakor pravi še ne želi, ker še želi potovati. Stikov skorajda nimava, le občasno ker je to neizbežno, ker je njen mož mojemu poročna priča, pa še skupne kolege imamo in se večkrat dobimo. Ampak ona ima zmeraj kako žaljivo opazko na moj račun. To kar pri meni drugi recimo pohvalijo, mora ona kritizirat. Toliko energije mi ta ženska popije, da je že joj. Verjetno jo jezi, ker sem jaz vedno prijazna do nje. Ampak ta taktika očitno ne pali. Ne vem, kaj naj naredim, da bi ji enkrat za vselej zaprla gob.. Ali ji naj povem kaj ji gre, samo potem se bova totalka sprli, kar pa spet nočem, ker sta najina moža dobra prijatelja. Prenašat mi tega več ni. Prosim , svetujte mi kako taktiko naj izberem. Mislim, pa da je takšna, ker mi ful zavida mojga otroka, moj odnos z možem....ker njen pa še zmeraj skoraj vsak vikend s kolegi hodi ven, se totalka vlije in pride ob 6h zjutraj domov.
|
|
|