Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
uz slikice - obstojnost 20.12.2004 17:16:54
|
|
|
|
thumbelina
|
MOž jih je sfotokopiral, pa so ostale nespremenjene.
|
|
|
|
uz slikice - obstojnost 20.12.2004 17:22:27
|
|
|
|
barby*
|
Ojla:zajcek: jaz sem jih skopirala, pa se jim ni nič zgodilo, pa skenirala ravno tako ( jih imam v albumu ),tako da brez skrbi. Samo niti v sanjah jih ne daj plastificirat - to jih uniči!!!! pa pa barby:metulj:in :love:26t
|
|
|
|
uz slikice - obstojnost 20.12.2004 17:35:30
|
|
|
|
pravljica
|
jaz jih imam v albumu več kot 6 let pa se še niso nič spremenile...bistvo je da so v temi...svetloba jih uniči
|
|
|
|
uz slikice - obstojnost 20.12.2004 19:54:11
|
|
|
|
Grascakinja
|
Priporočam scanner, meni jih ni uničil! Pa fino jih je imet v digitalni obliki, tam vem, da jih ne morem gubit ali strgat, pa še sprintam jih lahko in delim bodočim babicam in prababicam, ki jih pridno spravljajo v albume in kažejo nevoščljivim prijateljicam... :)- Pa tudi v en bolj kakovosten album sem dala originale, pa na suhem naj bo. Pomoje ne obstanejo le, če jih non stop po rokah mečkač, pa na svetlobi držiš, pa tako. Sicer so pa iste kakovosti, kot navaden faks, ki ga natisneš na rolo. Ki se tudi ne uniči, ko ga skopiraš. Samo alkoholne flomastre stran držte! Veliko lepih slikic vam želim! Pupa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2004 21:08:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?