|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uz pri 6 tednih!
3.3.2005 17:06:20   
dadica

malo v pomoč ker mi gre v tej nosečnosti vse narobe.
Danes bila na uz in moja pikica je velika 4 mm in ugotovili so da sem noseča 6 tednov,ampak utrip srca se ni videl in moja g je bila že spet pri splavu!Znorela bom!
Prosim povejte mi če se je vsem pri 6 tednih že videl utrip srca!
lp dadica in :duda:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   uz pri 6 tednih!
3.3.2005 17:08:56   
Pia73
Jaz nisem bila tako zgodaj, tako da ti težko pomagam. V prvi nosečnosti sem bila pri 7. tednih in tedaj se je že videlo. Sedaj pa sem bila prvič šele pri 8. tednih in se je tudi videlo. Samo jaz imam redne cikluse na 28-32 dni. Jaz bi na tvojem mestu NUJNO poiskala še drugo mnenje. Saj UZ stane samo cca. 5.000 SIT, pa se prepričaš, mogoče res še počakaš kak dan, potem pa le pojdi še po drugo mnenje,...

Pa srečno.---:rozica:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   uz pri 6 tednih!
3.3.2005 17:52:44   
ameli
Dadica, jaz sem bila na UZ pri 6t 4/7 pa se je videl srči. Ne obupaj! Preveč dolgo si se mantrala, da bi sedaj vrgla puško v koruzo! Držim pesti zate in za tvojo:)-.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   uz pri 6 tednih!
3.3.2005 17:57:34   
ameli
spodaj sem pravkar prebrala, da si že prebolela koze. Super, ker me je res skrbelo zate:bravo:! Nič se ne sekiraj! Mogoče bi morala premisliti o menjavi ginekologinje:zmeden2:. Namesto, da bi te vzpodbujala, ti ponuja spav??!!

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   uz pri 6 tednih!
3.3.2005 18:30:17   
Anonimen
Tudi meni je G rekla, da če ne bo utripa v 6 tednu, mi bodo v bolnišnici prekinili nosečnost. Na žalost je to storila mati narava. Sem pa govorila z neko punco, ki je dejala, da so pri njej šele v 7 tednu videli utrip. Zato tudi jaz svetujem, da še malo počakaš ali pa greš po drugo mnenje.

(odgovor članu dadica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   uz pri 6 tednih!
3.3.2005 18:41:55   
cmokec
Pri meni se je bitje srčka vidlo pri UZ pri 6t 5/7.
Obvezno počakaj in pojdi drugam na še en UZ.

Upam, da bo vse v redu. :angel::angel::miska::miska:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   uz pri 6 tednih!
3.3.2005 18:44:17   
Nyah*
Jaz mislim, da stvar se ni za obupat!

Bodi mocna, mislimo nate, da bo vse ok:)

:miska::miska::miska:

Nyah

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   uz pri 6 tednih!
3.3.2005 20:52:34   
miska2004
O Dadica, žal mi je, imaš pa res smolo! Ampak ne pusti se, bodi optimistična, vse se bo uredilo!

Držim pesti zate :rozica::angel:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.