|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uz kolkov
8.7.2005 12:04:05   
evci
kdaj in kam je treba naročit dojenčka za uz kolkov? naša ja stara 1,5 meseca, naslednji pregled pa imamo šele septembra, doktor ni nič omenil, jaz pa pozabila vprašat:zmeden:
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   uz kolkov
8.7.2005 12:07:56   
lex
Ker ne vem od kot si ti bom povedala kar iz mojih izkušenj.
Otrok ima UZ kolkov po 3 mesecu starosti, do takrat naj bi ga previjal na široko. V Mariboru se ni potrebno naročit delajo pa vsako sredo, četrtek in petek od 13.30 do 14.30, kjer ne rabiš napotnice in se ni potrebno naročit. Pa je bit boljše kako minuto prej tam oz. gre full hitro v roku 15 minut smo bili vsi konec. Samo da smo prej doktorje čakali, ker so meli neko konferenco. Ponekod pa se je potrebno naročit in čakati kar nekaj časa (kolikor sem zasledila je to okolica LJ).

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   uz kolkov
8.7.2005 12:18:39   
sabini
DOMŽALE-MOJ JE DVA MESECA STAR IN IMAVA SEDAJ UZ KOLKOV, SE MORAŠ NAROČIT VEDNO KER SO DOPUSTI IN IMAJO FULKL GUŽVO.ME PA ZANIMA ALI TO TAKOJ ZVEŠ ČE JE O.K. DA NE RABIŠ ŠIROKO POVIJAT?

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   uz kolkov
8.7.2005 12:19:05   
sabini
OPS-FULKL- :)-

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   uz kolkov
8.7.2005 12:24:06   
lex
JA meni je rekla, da so ena A in da ne rabim več široko povijat - drugač pa vprašaš. Se naredi kar neumno in vprašaj, kaj drugega ko pa čudno pogledat ti tak ne more. jaz mu potem že nisem več dala unih plenic gor ker je blo tisti dan totalno vroče, pa še full opravkov smo meli v MB.

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   uz kolkov
8.7.2005 12:53:15   
Naja31
Ojla,

nas so na UZ kolkov narocili, ko smo bili na prvi posvetovalnici pri 1 mesecu. Imeli smo ga ravno ta teden. Koli so 1a. Siroko povijanje ni vec potrebno.
No, itak sem ga nehala siroko povijati ze po prvem mesecu, ker je pediatrinja rekla, da je cist dovolj ce samo pampersko zaviham in zalimam.

Lp Naja

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   uz kolkov
8.7.2005 14:35:04   
SaaS
To je pa tako različno. V Ljubljani mislim, da šele pri treh mesecih, v Kranju na primer otroka slikajo že ob rojstvu in ti povejo, kako je s povijanjem.
Midva sva šla na slikanje pri 10 tednih. Pri pediatrinji sem pri prvem pregledu dobila napotnico. Slikala sva se v Kranju, sem se pa prej po telefonu naročila.
Po mojem najbolje, da pokličeš pediatrinjo in vprašaš. Saj boš verjetno mogla tja po napotnico.

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   uz kolkov
8.7.2005 14:41:15   
taška30
Mi smo šli pri 6-ih tednih na samoplačniški UZ (8.500 SIT), ker smo iz Lj (v porodnišnici LJ ob rojstvu ne delajo UZ-ja kolkov) in v ZD Bežigrad nas sploh niso hoteli naročiti (delajo le tistim, ki imajo pediatra pri njih), v ZD Šiška sem dobila datum šele konec septembra (ko bi bila mala stara skoraj 5 mesecev).
In ker nisem bila pripravljena na široko povijanje čez dolgo vroče poletje, smo se tako odločili in glede na rezultat 1A nehali široko povijati.:bravo:

Bomo pa šli še septembra v ZD Šiška na napotnico.

LP, Taška

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   uz kolkov
8.7.2005 15:01:15   
pika**
Imam napotnico za polikliniko, pa so me odklonili češ, da tega ne delajo več .:((

Klicala sem v Kranj - pa je sestra omenjala oktober - ker sem rekla da imam napotnico. A če si samoplačnik, si pa takoj na vrsti ???

Drug teden imava pregled pri peditaru - me prav zanima, kaj bo rekla kam naj grem.

Na koncu bom res morala iti v MB. :zmeden2:

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   uz kolkov
8.7.2005 15:22:52   
taška30
Pika**, mi nismo šli v ZD kot samoplačniki, ampak v center Barsos v Lj. Sem v zdr. domovih spraševala, če bi lahko samoplačniško, pa so rekli da ne, ker nimajo termina (Šiška), v kranju so rekli da bi se mogoče lahko zmenili za prej, če gremo na samoplačniško, v ZD Bežigrad so bili pa tko nesramni, da jih tud vprašala nisem.
LP

http://www.ordinacija.net/members/www-pzs.php?mg_pzs_id=76&lang=slo

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   uz kolkov
8.7.2005 17:24:46   
Bina01
Čist sem šokirana glede teh rokov. Mi smo imeli UZ v Kranju, ko je bila :duda: stara 2 meseca. Čakali smo samo 3 tedne. Pa ni bilo samoplačniško.

V Lj pa je tako s..... kot ste napisale. Čakaš v nedogled.:grrr:

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...




Ali bi se kljub zdravstvenim težavam odločili imeti otroke?
sonček08



da (68%)

ne (32%)


Število vseh glasov: 362

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!