Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
uvajanje mlečno-žitnih kašic 29.5.2008 15:05:00
|
|
|
|
matea1
|
Pozdravljene, potrebujem pomoč oz. nasvet. Moja pikica je stara 6,5m in od 5m uvajava GH. Do sedaj sva uvedli riževo kašico, zelenjavo (korenček, krompir, bučke, cvetačo, riž), sadje (jabolko in banano) in piščančje meso. Dopoldanski obrok sva zamenjali z Milupino riževo kašico, ki jo naredim z Milumilom (poje je 150 ml). Zdaj pa bi ji rada dala namesto riževe kašice kakšno drugo mlečno-žitno kašico. Pa me zanima, ali ji lahko kar naredim cel obrok in ji pač dam novo, drugo kašico, ali ji moram dati 1. dan malo, 2. dan malo več, 3. dan še več? Sama sicer mislim, da ji lahko dam kar en obrok – pač koliko bo želela pojesti in ji dajem zaporedoma 3 dni, potem bom pa videla, ali bo kakšna reakcija. Kaj pravite? Je moje razmišljanje pravilno? Upam, da nisem preveč skomplicirala in da ste razumele vprašanje in mi boste svetovale. Lepo bodite, Mateja
|
|
|
|
RE: uvajanje mlečno-žitnih kašic 29.5.2008 15:37:27
|
|
|
|
Naja30
|
Seveda lahko daš kakšno drugo kašico cel obrok.
|
|
|
|
RE: uvajanje mlečno-žitnih kašic 29.5.2008 15:39:43
|
|
|
|
mateyka
|
reakcija? nisem še slišala, da bi kdo mel reakcije na različne mlečne kašice (na mleko samo ja, ampak zaradi okusov).. mi smo kar dali cel obrok - so si podobne, samo okus je malo drugačen. je pa res, sploh mi ni na pamet padlo da bi dajala po malo, malo več itd.. a ni tako, da to razmišljaš, ko noče jest celega obroka?
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.