Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: uvajanje in dojenje...nikakor nama ne znese 20.2.2006 11:57:02
|
|
|
|
Maša
|
ups narobe sem napisala...ne uspe nama spustiti obrok dojenja...kosilo recimo
|
|
|
|
RE: uvajanje in dojenje...nikakor nama ne znese 20.2.2006 12:39:39
|
|
|
|
bskrle
|
Pri nas se je tudi pri 8. ALI 9. meseceih zaustavilo. En ali 2 obroka, vse ostalo sem dojila. Če imaš mleko, potem ni težav. Pač naredi tako kot jaz, ki sem do 11 meseca dojila vse razen obeh malic. ENo sem odstavila pri 13., drugo pa pri 16. mesecih. Se otrok pri tej starosti že zaveda dojenja in ga pač zahteva.
|
|
|
|
RE: uvajanje in dojenje...nikakor nama ne znese 20.2.2006 15:28:40
|
|
|
|
anckabancka
|
Nša je star 7,5m in imava zelo podoben urnik hranjenja. OB 8h dojenje, 11h-sadje, 14-15h kosilo 17-18 jogurt ali dojenje in piškot, zvečer riževa kašice in pred spanjem (hodimo spat precej pozno) dojenje.... Zraven pa mu večkrat ponudim še zizo. Npr. kako uro pred kosilom, če še nimam kuhano ali dve uri po kosilu, pred spanjem za pocrkljat, zvečer namesto kašice... Tako, da se poleg ostale hrane še kakih 4X dojiva... Meni se ne zdi, da bi tvoja punčka preveč jedla. Če se ne redi preveč in poleg dojenja je tudi drugo hrano, mislim, da ni nič narobe. Ali spije vedno vse pri tebi, ali se mogoče le odžeja?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
TVEvica22Koliko časa na dan gledajo vaši malčki TV?manj kot pol ure (
34%)
več kot pol ure (
21%)
več kot eno uro (
25%)
več kot dve uri (
6%)
kolikor sam hoče (
14%)
Število vseh glasov: 131Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!