|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uvajanje goste hrane
25.3.2008 8:22:08   
jamjam
Kako ste začele? Samo dopoldan, ali tudi zvečer? S čim ste začele? Kdaj ste cel obrok dojenja nadomestile z gosto hrano? Kakašen je bil vrstni red dodajanja novih okusov - predvsem zelenjave? Kje ste kupovale hrano?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uvajanje goste hrane
25.3.2008 8:43:37   
jaša2
malo si sfalila forum.user posted image
gh smo začeli uvajati pri obroku za kosilo - nič zvečer. najprej samo pri kosilu, kr se pač počasi začne in je 1xdan čist dovolj.
začeli smo najprej samo s sadnimi sokeci, da se je malo navadla na drug okus. potem pa zmiksano kuhano jabolko, hruško in drugo sadje ali pretučkano banano. pa korenček sem pogosto zraven jabki zmešala. ostale zelenjave pa nisma preveč jedli - sem sama naredla napako, kr sem pač mislila, da bo uvahjanje lažje s sadjem. in res je!!! samo potem pa zelenjave nekak ni marala in me je že malo panika, kaj zdaj!!! pa sem počasi dodajala različno zelenjavo med sadje (banana+bučka, korenček+cvetača, krompirček+jabolko...). pire krompir imajo mali itak ful radi, vmes pa lahk zmešaš svašta zelenjave (špinačo, kuhano papriko,...). v glavnem, vsak dan kako žličko zelenjave več, zdaj jo ima pa skor rajši kot sadje.
kje sem kupovala hrano? se nisem obremenjevala s tem, kje jo bom kupla.

_____________________________

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu jamjam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: uvajanje goste hrane
25.3.2008 9:01:48   
DANVARI
mi smo pa začeli z zelenjavo, če se prav spomnim, in sicer s cvetačo in bučkami. Mi je pediatrinja rekla, da je najboljše vodilo če pogledaš blato in če pride ven enaka hrana kot je šla not ali pa če je veliko sluzi je treba s tisto hrano še kakšen teden počakat, potem pa spet probaš.  Mi smo imeli tak primer s korenčkom, ker ga zelo dolgo ni prebavljala, sedaj ga pa zelo rada je, brokoli je bil pa tudi zakon.

S čim začneš je pa odvisno od otrokovega okusa. Mi naprimer tudi nismo nič pasirali ampak sem samo z vilicami malo pretlačila, ker je tako raje jedla.
Bomo videli kako bo šlo pri tadrugi punci user posted image

< Sporočilo je popravil DANVARI -- 25.3.2008 9:05:49 >


_____________________________

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke


(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: uvajanje goste hrane
25.3.2008 10:04:53   
kristinaj
okoli 5m. najprej sadje in zelenjavo pri tistem obroku okol 14 ure. najprej pojedo zelooo malo tako, da je še vedno glavni mlečni obrok. naša je najprej dobila z gh kosilo, nato smo skoraj istočasno uvedli še sadje dopoldan, potem popoldansko malico in nazdanje večerjo. da ima samo 2mlečna obroka dnevno je trajalo tam do 8 8,5m...

(odgovor članu jamjam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: uvajanje goste hrane
25.3.2008 12:32:48   
dm
Meni je pomagala od revije Mama posebna izdaja Paparica in knjiga od A. Karmel Velika paparica za male papavčke. Na obisku pa je bila tudi patronažna sestra. Na začetku uvajaš kuhano zelenjavo in kuhano sadje, najbolje vsak t4eden nov okus. Dojenčki pojedo zelo malo na začetku npr.dve žlički, mleko je še vedno njihova glavna hrana. Jaz sem uvajala dopoldan npr. v času malice, to pa zato, če je dojenček alergičen na kakšno snov, da to že podnevi ugotoviš.Veliko zabave. Je pa zelo zanimiv prvi odziv, ko otroček poskusi še kaj drugega kot mleko. Splača se fotkati ali snemati.

(odgovor članu jamjam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: uvajanje goste hrane
25.3.2008 14:40:21   
annie
IZVIRNO SPOROČILO: dm

Dojenčki pojedo zelo malo na začetku npr.dve žlički, mleko je še vedno njihova glavna hrana. Jaz sem uvajala dopoldan npr. v času malice, to pa zato, če je dojenček alergičen na kakšno snov, da to že podnevi ugotoviš.


Enako smo pri nas uvajali user posted image

(odgovor članu dm)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako se živi brez mame? Težko. A nekateri ...
Kako živeti brez srca, pod katerim ste dihali in rasli, preden je svet postal nepredvidljiv.




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?