Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: uvajanje - začetek s sokovi - pred kašicami 15.11.2005 11:13:00
|
|
|
|
Suzi*
|
Vse kompote in sokce (od kuhanega ali sveže stisnjenega sadja): tudi hruška, ampak ta surova napenja. Neke hude možnosti s sokci nimaš, se mi zdi. Drugače smo pa mi začeli direktno s kašicami. Tako zelenjavo kot sadje (razen banane) sem prekuhala in nato zmiksala v kašico. Če ji korenček ne paše, da jo zelo zapira, poskusi en dan nič dat, naslednji dan pa daš nekaj drugega, npr, jabolko, banano, hruško, slive.
|
|
|
|
RE: uvajanje - začetek s sokovi - pred kašicami 15.11.2005 11:53:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo tudi šli kar na žitne kašice. Sicer sem mu že dala malo stisnjenega jabolčka. Je pa baje fino, da je vsaj par dni eno vrsto sadja, da vidiš, če pride do kake spremembe. Po četrtem mesecu lahko že dajaš: jabolko, hruško, banano, papajo, korenček, cvetača, krompir, bučke, koleraba, brokoli... pa čimveč užitkov vama želiva
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.