|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   utrujenost v nosečnosti
13.9.2010 17:59:16   
wessna
sem v 9 tednu nosečnosti user posted image - predvsem me muči utrujenost, celotno telo me boli, še posebaj mišice, kot da bi pretekla maraton..

zanima me kako ste se ve spopadle z utrujenostjo in kdaj je pri vas nastopilauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: utrujenost v nosečnosti
13.9.2010 18:34:00   
Klemy82
Ja, to pač pride zraven. Mene je tudi tam okoli 9 tedna zagrabilo, skos utrujena, zaspana, brez energije... Kaj pomaga? Če lahko počivaj tudi čez dan, zadremaj za pol urce, bodi na svežem zraku, pojdi na kak izi sprehod, jaz pijem še železove tablete z vitaminom C. Sem v 13 tednu in je že bolje. Občasno še pride kak tak dan, ampak je res bolje. Kri imaš ok? Tudi slabokrvnost je lahko eden od vzrokov, da si utrujena. 

Jst.

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2010 19:19:40   
isobel
Z isto težavo sem se tudi jaz spopadala kljub zelo dobri krvni sliki. Pomagalo mi ni nič, razen počivanja oz. popoldanskega spanca in pa gibanje (sprehod) na svežem zraku.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2010 19:58:22   
jaša2
takšno je stanje prvega 3-mesečja!! user posted image user posted image user posted image jaz sn bla v obeh nosečnostih takšna - po službi jest, potem pa direktiva spat na kavč, kr se nisem mogla več pokonci držat. mimo tega ne gre!! spremembe v telesu...čeprav se na zunaj še nič ekstra ne vidi, znotraj telesa se pa dogaja marsikaj!user posted image user posted image  
saj bo minlo počasi. počivaj, kolikor se da...zdaj pa res ne boš izpadla "lenoba", če boš cel popoldan poležavala.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2010 19:59:09   
PC Baby
Meni je pomagala aerobika za nosečnice. Človek bi rekel, da nimaš moči, da se premakneš, kaj šele, da aerobiciraš, v resnici ti da pa ful energije in moči.

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2010 21:34:21   
m_o_i
eh, jaz pa zdaj vem, kaj so mi hotli povedat s tistim obrabljenim "zdaj pocivaj, potem ne bos vec mogla" user posted image

meni se je ta utrujenost vlekla skoraj do konca nosecnosti; pac vzames kot nekaj, kar "mora" bit. je pa zoprno, se strinjam!
aja, pa kako magnezijevo sumecko si privosciuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2010 22:44:21   
ribica.
Jaz sem bila kot cunja v vseh nosečnostih, prve 3-4 mesece. Sedaj pri zadnji sta se otroka ob meni lahko ful nasmejala, ker sem bila sposobna med branjem pravljice zaspat, pa ne samo zvečer. Počitek po kosilu je bil nuja, ker enostavno nisem več mogla gledat. Mislim da počivaj kolikor rabiš oz kolikor le moreš. Kaj pa češ drugega.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.9.2010 8:12:51   
wessna
drugače pomagam tudi v vrtcu, pa mi je najhujše ko dajem otroke spat, včasih še jaz kar malo zadremam zraven, pol me pa kolegica budi....se mi pa vsakič smeji user posted image ..ko pridem domov pa kar direktno na posteljo..user posted image

ne morem pa vrjet da lahko mišice toooooooook bolijo...ampak bouser posted image

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.9.2010 23:34:08   
anajan
Jaz sem bila v prvih treh mesecih tako zaspana, da sem se včasih komaj pripeljala z avtom domov. Sem se že bala, da bom zaspala za volanom. Zato sem večino popoldnevov prespala. Po treh mesecih je utrujenost minila in spet sem bila polna energije. :)

Vsak dan je nekaj posebnega.

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.9.2010 7:02:21   
lily32
Če je to tvoja prva nosečnost si privošči počivanje, ker pri naslednji (če bo do nje prišlo) ne boš več imela časa. user posted image Jaz zdaj včasih pomislim kooliko časa sem imela v prvi user posted image

(odgovor članu anajan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.9.2010 9:50:56   
Dadi
Ja tudi mene je zdaj pri tretji nosečnosti zdelalo spanje in utrujenost. Včasih je bilo tako hudo, da ko sem prišla iz službe sem šla skupaj z otrokoma v otroško sobico, ona dva sta se igrala, jaz sem pa zraven na postelji zadremalauser posted image ...pa čeprav za pol urice, se mi je zdelo to tako krepčilno, in zelo dobro mi je delo. Med vikendi sem spala ponavadi dolgo, včasih sem šla še popoldne spat.
Skratka, med počitnicami je to k sreči minilo, zdaj pa včasih vstajam že ob pol šestih, ker dete tako brca, da me zbudi, da ne omenim nočnih vstajanj za na WC....Vse to jemljem kot predpripravo za nočno vstajanje user posted image

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.9.2010 15:38:30   
wessna
tole nočno vstajanje za wc se tud men ne da...zdajle popoldan kar poskušam spat, kadar je le mogoče..hehe..

sem pa ugotovila  da se moram jogurtov izogibat, čeprav jih obožujem, še posebaj s svežim sadjem in ovsenimi kosmiči...kok bi mi zdajle pasalo..ampak ni vredno slabosti  user posted image in bruhanja..

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.9.2010 16:54:04   
legenda_m
IZVIRNO SPOROČILO: wessna

zanima me kako ste se ve spopadle z utrujenostjo in kdaj je pri vas nastopilauser posted image

šla sem spat

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.9.2010 18:10:02   
Anonimen
Jaz sem bla tud utrujena. Vztrajala sem z redno vadbo, rednimi obroki in počitkom, kadar je bil možen.
Tale tvoja bolečina v mišicah je lahko tudi znak pomanjkanja mineralov in vitaminov.

(odgovor članu legenda_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
26.9.2010 18:21:26   
divans1
Nič posebnega, popoldne sem šla malo spat, ko sem prišla iz službe, je pa to minilo nekje po 13. tednu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

ali ste prevarali svojega partnerja
Spark

da (17%)

ne (61%)

to je nekaj najgršega (6%)

nikoli ne bi to naredil (14%)

razmišljam o tem (2%)

Število vseh glasov: 355

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!