Anonimen
|
...ob 2 majhnih otrocih, s katerima smo vecinoma dneva sami in se vseh gospodinjskih opravilih, zvecer padem dol. zaspim. fertik. cista koma. zmatrana sem u iber, na seks se pomislim ne. zdaj me ob izteku porodniske caka se sluzba, ki zahteva celega cloveka in rajsi ne pomislim... ...ob takih dnevih, ko sem ze popoldne vsa skurjena, pomislim na seks, ampak, preden vse postorim, dam otroke spat, pospravim po ta velkem, se vsedem pred tv za 5 minut, moz gre npr. pod tus, ko pride nazaj, jst...spim, kaj pa drugega. Saj ne, da ne bi imela zelje po seksu - ceprav je od kar imava otroke manjsa, kot prej...- ampak, jst ne morem pomagat. res sm tk zmatrana, da se vcasih ze sama sebi malo smilim ...zjutraj je boljse, mi tud zjutraj bolj pase, ampak, takrat je pa skor treba "hitet", ker se ravno takrat zbudijo otroci. ponoci, na zalost, mi je bolj pomembno spanje in nisem sposobna se zbudit vmes. me niti nezno bozanje ne bo premamilo, ker ce spim, spim. spim pa zato, ker sem cist fuc... Sem poskusila kdaj cez dan malo zadremat, ko gre spat mlajsi, ampak, ali naj takrat naso 3 letnico pustim samo, da se bo zabavala? to mi je pa cisto mim. moz je razumevajoc, potrpezljiv, ampak, enkrat mu bo odkril pokrovko. tud njemu. sej ni zahteven, ceprav bi po mojem on tud 5 krat na dan, bi ibl zadovoljen 2-krat na teden. jst pa vcasih ne morem tud tega ne. res ne. imate kksno spodbudno besedo? al pa recept proti utrujenosti? da ne govorim, da casa zase nimam nic, da bi rada mal pomigala, kksen trim al pa kolo, uf, to so ze pobozne zelje. dobr, da bo kmal dedek mraz, mi mogoce kaj izpolni
|