|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   utrujenost in bolečine
16.11.2007 22:33:10   
Bombažek
Čjla!
Moj cuker je star 5,5 meseca, z mano pa je vse slabše. Sklepi prstov na rokah mi ponoči otekajo, bolijo preko  celega dne, pa kolena in hrbtenica... Vsak dan se počutim bolj utrujeno, včasih se mi zdi, da mi dojenje pobere vso energijo (mali se še vedno smo doji). Ponoči kar ne morem vstati in vzeti malega ko se joka, ker sploh nimam pravega občutka v rokah. Vsakodnevne stvari me ful hitro utrudijo - skuhat kosilo, pobrisat, likat,... In ne, ni mi to sicer težko počet, sem drugače vse to z veseljem delala, vedno skakala naokoli, polna energije, ampak mi jo sedaj iz dneva v dan primanjkuje. Me skrbi, kam to pelje.
Ima katera kakšen nasvet?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: utrujenost in bolečine
16.11.2007 22:42:31   
lex
a si imela EA?

vem za eno, ki po 6 mesecih po porodu vstat ni mogla iz postelje in potem so sledili pregledi dokler je ni vprašal en zdravni, če je rodila z EA pred kratkim

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Bombažek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2007 22:46:28   
Bombažek
Ne, rodila sem s CR, po user posted image  mukah in bolečinah.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2007 23:58:48   
Margareta
Tole temo si preberi:  showArrow("11/11/2007 12:37:28 AM",1670053,99,false) otrdelost v sklepih,bolečine   - je malo nižje. Če je mogoče pomankanje kalcija.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu Bombažek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2007 6:13:28   
ana b
Kaj pa ščitnica?

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2007 8:21:26   
manetka
Tole z energijo in zmatranostjo je bilo pri meni isto, veš itak si zdej tako velika proizvaljalka mleka, da te to utrudi, tudi če ne bi nič delala. Potem je pa še dvigovanje pa pestovanje pa kakšna opravila pa si kot ena cunja. Čist poznam  to, meni se je čist isto dogajalo, sem potem začeli jesti vitamine pa Ca+C tablete pa je bilo bolje, potem ko je tamala začela pa malo jest sem bila pa kar vidno manj zmatrana.
To o prstih pa ne vem to se mi pa res ni zgodilo, a je mogoče tudi od utrujenosti? Jaz sem se včaih namazala po hrbtu pa rokah, ko me je full bolelo namazala kar s Pernaton kremo jo dobiš brez recepta, pa mi je precej olajšala težave.

(odgovor članu Bombažek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2007 10:20:59   
Bombažek
Hvala, vidim da se bom kar lepo do zdravnika spravila. Na kakšen pregled. Ker me je malo strah, da ni kakšen revmatoidni artritis.

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.11.2007 21:43:35   
Naja30
Mene je tudi še par mesecev po porodu vse bolelo, sklepi predvsem. In zjutraj sem se morala najprej sestaviti, potem šele začeti kaj delati po hiši. Ko se je pa tamala začela jokat ponoči, sem pa skočila iz postelje ko petarda user posted image

(odgovor članu Bombažek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.11.2007 13:43:02   
VesnaLana
Otrdelost sklepi in bolečine imaš par naslovov nižje pa si malo preberi. Nisi edina, kar veliko nas je s podobnimi bolečinami. Jaz sem vseeno šla k zdravniku nikoli se ne ve. Pa se je izkazalo, da sem po porodu prehitro začela migati in sedaj to plčaujem. Vseeno poglej si temo ki sem jo omenila.

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.2.2008 16:51:06   
zverinica
Bombažek, je zdravnik kaj ugotovil? Jaz imam 7mesečnico. Že od 2. mes. starosti sem imela podobne težave. Ugotovili so mi kronični revmatoidni artritis. Upam, da je tvoje zdravje zdaj uredu!!!

(odgovor članu Bombažek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?