|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   utrujenost
29.3.2007 10:31:08   
Anonimen
mene pa zanima kaj se dogaja z mano. s partnerjem sem imela spolne odnose v času ovolucije (metoda umika), ki je že mimo, ampak bolečine v križu ne minejo. prav tako sem ful tečna in utrujena. kak se uležem že spim, kot da bi bila ne vem kako utrujena.kaj mislite kaj mi je.

Mateja29
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: utrujenost
29.3.2007 10:33:02   
Erdbeere
mogoče si pa srečka user posted image vsaj pri meni so bili to znaki user posted image user posted image user posted image sem skoz hotla spat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2007 10:42:30   
Anonimen
če sem noseča bo to moje najlepše darilo za roj.dan. Ful si otroka želim.Križ me ful boli in posledično me še mal bolijo jajčniki, ampak ne preveč hudo.

Mateja29

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2007 12:22:48   
mala
ja lahko jeuser posted image lahko pa tudi pms-znaki so zelo podobni-počakaj da ti menstr. zamuja in takrat naredi test-tako boš najbolj vedela kaj je razlog...

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2007 16:01:56   
Anonimen
Kaj so znaki PMS-ja lahko sorodni znakom ki veljajo za nosečnost?

(odgovor članu mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2007 16:05:09   
Anonimen

Med drugim me občasno zbada v desnem jajčniku, pa zadnja dva dni opažam, da me bolijo bradavice. Druga pa ne opažam.

Mateja29

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.4.2007 19:49:51   
renata nana
tudi moji ovulacijski dnevi so mimo , mene pa nekaj ščipa v jajčnikih ,sem zelo utrujena in križ me boli kar pa se tega tiče prej nisem imela nikoli takih znakov. kaj mislite kaj bi bilo to?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.4.2007 23:53:43   
bobek05
Ne bi vama rada vlivala preveč upanja, ampak ko sem jaz zanosila, sem celi 3 teden dobesedno prespala (no, takrat še nisem vedela, da sem noseča)... Drugače je pa res zoprno, ker so znaki nosečnosti precej podobni PMS znakom user posted image  

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu renata nana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.4.2007 0:30:55   
pikica13
Ja moji prvi znaki nosečnosti so bili krči v mišicah na hrbtu in take bolečine v križu, da sem komaj v službo prilezla. So pa bolečine v 3 - 4 tednih minile.

Lp

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.4.2007 8:09:00   
mala zirafa
Nama je z metodo umika uspelo in to en in edini dan v mesec, ko je mož lahko bil doma ( služba in to).Tako da vse je možno, sicer stvar slučaja.Midva sva tudi včeraj bla aktivna  spret z umikom, otr. pa si ful želim.Bomo vidli kaj bo.

(odgovor članu pikica13)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?