|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   utrjevanje trebuha
22.11.2008 21:47:04   
keke
noseča sem 32 tednov in zdaj grem u 33i teden. pa me zanima če je kateri tako pogosto otrjeval trebuh kot recimo meni,ki se otrdi samo kadar se sprehajam, ko pa počivam pa ne.kaj bi to lahko bilo.je imela katera podobno izkušnjo!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: utrjevanje trebuha
22.11.2008 21:52:29   
alpinfresh
meni je eno noč zelo otrdeval pa bolelo me je,sem šla v porodnišnico in se mi je materični vrat krajšal,nisem pa bila odprta,sem pa dobila inekcije za razvoj pljuč,ker je možnost,da prej rodim,sem v 32 tednu,sem pa imela dve leti nazaj delano konizacijo,drgač so pa rekli,da je to normalno,da naj pijem magnesol in buscopan,otrdeva pa mi vsakodnevno večkrat,če te ful skrbi pejt do ginekologa,za to so tam

(odgovor članu keke)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2008 22:17:10   
zmajaz
Meni je trebuh v prvi nosečnosti tudi zelo otrdeval - po večkrat na dan in tudi med počivanjem, ne samo med gibanjem. Magnesol je potem nekoliko pomagal. Se pa žal ne spomnim več, od katerega tedna naprej je to bilo. Sem pa normalno donosila do konca - oz rodila sem samo 5 dni pred PDP.

(odgovor članu alpinfresh)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2008 0:08:02   
blackcoffee
jaz imam pa obratno izkušnjo.. meni ponavadi otrdeva trebuh, ko počivam in zjutraj!! groza, tako mi otrdi, da komaj vstanem. user posted image
sem v 38. tednu. joj.. že! user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2008 9:30:18   
nara123
hoj...

Meni je trebuh otrdeval od 19t dalje kar precejkrat na dan tako da so mi v 27t dali inekcijo za razvoj pljučk za vsak slučaj.....pa sem pribrcala do 37t.....vsekakor bi bilo dobro da greš k ginekologu da preveri MV....baje pa je to normalen pojav po 30t ker maternica trenira za poroduser posted image ......

(odgovor članu keke)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2008 11:55:30   
nadya
Meni je trebuh najbolj otrdeval tam od 26t do 29 t. Tudi po 30x na dan. Pol je bil pa mir, no zdej mi pa že ene dva tedna spet kar precej otrdeva, sem pa v 37t. Pa pravijo da je to normalno.

(odgovor članu nara123)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2008 13:46:25   
Ploha
meni od 26 tedna redno otrdeva, pijem magnesol pa imam občutek, da pomaga

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......