|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   utripanje
11.12.2007 15:30:44   
Mbee
Sem v 33 tednu nosečnosti in zadnje čase opažam da mi trebuh tko čudno utripa, poleg premikanja na spodnjem delu trebuha občutim nekakšno zaporedno utripanje...a se je kateri dogajalo kaj podobnega, včasih utripa nekaj sekund včasih pa tud po nekaj minut in ne preneha če se premaknem, se mi zdi da za to potem ni "kriv" otrok?!

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: utripanje
11.12.2007 15:54:54   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Mbee
... na spodnjem delu trebuha občutim nekakšno zaporedno utripanje...a se je kateri dogajalo kaj podobnega, včasih utripa nekaj sekund včasih pa tud po nekaj minut in ne preneha če se premaknem, se mi zdi da za to potem ni "kriv" otrok?!

To 'utripanje' bi lahko bilo kolcanje. Jaz kolcanje občutim v 'tazadnji' user posted image mi je prav smešno, ampak to kaže na to, da je naš pikce pravilno obrnjen.
Razlika med uripanjem srčka in kolcanjem pa je v tem, da srček veliko hitrje bije, pa še čutimo ga verjetno ne, kolcanje pa je tudi zaporedno, ampak nekaj počasnejše od srčka.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2007 15:59:33   
Mbee
hehe dokaj smešno tole...vem pa da je prou obrnjen mi je ravno G povedal na zadnjem pregledu in da je verjetnost da se obrne nazaj zelo majhna...ena skrb manj, drugač kar se pa kolcanja tiče pa ni čudno če se mu/ji res tok kolca če pa skoz sam čokolado jem, jo kr v gorenjki na kg kupujem...jao pol pa kg ne bojo hotl doluser posted image

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2007 16:32:21   
benika
Jap, to utripanje v trebuhu je plodovo kolcanje. Tako kot mala pikica, ga tudi jaz čutim tam nekje v riti.

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2007 16:39:07   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Jap, to utripanje v trebuhu je plodovo kolcanje. Tako kot mala pikica, ga tudi jaz čutim tam nekje v riti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?