|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   utrip srčeka
31.7.2007 11:46:22   
Anonimen
ojla!
en lep pozdrav vsem nosečkam..... tudi jaz sem med njimi in moram povedati, da sem srecna kot se nikoli. seveda pa sem tudi malo panicna in  prestrašena. danes sem imela pregled, noseča sem enajst tednov. vse lepo in prav, samo....ginekologinja je hotela poslušati bitje plodovega srčka...pa nič. nikakor ni mogla ujeti bitje mojega malega pikeca. no potem sem jaz bila že čisto zmedena in panična, saj imam za sabo že en ss. na uz se je potem videl srček in naj bi bilo vse ok. čeprav ni izmerila velikosti ploda...nuhalno imam drugi teden in mene je že danes panika....
.ginekologinja pravi, da je ok, samo.... zakaj se ni slišalo bitje srčeka???
zanima me če je še katera med vami z enakimi izkušnjami...

in zdaj moram počakati še cel teden do nuhalne, da vidim, če je res vse ok....upam in srčno si želim, da bi bilo...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: utrip srčeka
31.7.2007 11:53:50   
ašun
Če je g. rekla, da je z srčkom ok, potem je ok. Lahko, da se ni slišalo, ker se je tako skril in ima malo slabši uz.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.7.2007 12:08:53   
srki
Verjetno ti ni lagala, zato kar mirno.

Saj bo vse OKuser posted image .

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.7.2007 12:54:17   
ThinkPink
Tudi meni se enkrat ni slišalo bitje srčka, pa sem takrat bila v 36t. Ginekolog je rekel, da je plod obrnjen navznoter in se zato ne sliši. Mene seveda to ni tako pomirilo, sem pa imela čez nekaj dni ctg, kjer se pa je srček spet lepo slišalo, tako da je vse ok.

Tako, da se ne sekiraj...Verjemi ginekologu.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.7.2007 14:09:22   
Anonimen
Žal mi je,vendar mislim,in upam,da se bo pri tebi dobro končalo.Tudi bitja moje pikice niso našli,in čez dva dni tudi ne na ponovnem uz,pa sem imela ob krvavitvi že SS.Sem pa bila teden in nekaj dni manj noseča,kot ti,ko se mi je to zgodilo.

Drži se,punca.In upaj na najboljše!Ginekologinja že ve...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
31.7.2007 16:11:57   
Jessy
Meni G sploh nikoli ni poslušal bitja srčka. Vedno sva le na UZ gledala, kako utripa.
Upam, da bo tudi pri tebi srček kmalu slišen!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.7.2007 17:31:10   
*lenc@*
Pri meni je bilo enako kot vtvojem primeru. Srček je bil"skrit" in naslednjič je bilo vse ok. Pomiri se, saj bo!;)) Vse smo enake a?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.8.2007 8:40:34   
tinkatonka
Tudi pri meni se prvič ni slišalo bitje srčka, sem pa vidla na UZ kako je utripalo in sem danes  mamica 17 mesečenga fantička. Brez skrbi. 

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.8.2007 10:02:05   
Pia77
Če se je ob istem pregledu na UZ videl utripajoč srček, je popolnoma brez pomena, da ga ni mogla najti z dopplersko sondo, da bi ga slišala, ker je UZ bolj občutljiva in natančna preiskava. 

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.8.2007 11:00:01   
ElaM
Če ga sta ga videli, da je utripal, je vse ok.
Moja G srčka nikoli ne posluša, samo vidiva ga, kako utripa.user posted image

:)

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.8.2007 14:38:07   
tonja
Tudi jaz mislim, da je bilo še malo prezgodaj za poslušanje utripa srca preko trebuha, če ga pa je uz zaznal pa mislim, da bi moralo biti vse ok.

Poročaj kaj bo na ns.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.8.2007 22:04:41   
Anonimen
PUNCE ZALTE STE!!
hvala za vaše odgovore in za prijazne in spodbudne besede. saj sem se že pomirila in si stokrat v glavi ponovila, da sem vidla srčeka kako utripa in da je vse ok. a kaj ko pride tisti čuden občutek strahu in potem me pograbi panika.....vse bo ok...
komaj čakam na nuhalno, seveda javim kako je bilo..

uživajte!!!

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......