|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   utrip ploda
24.4.2007 11:39:40   
Anonimen
  zanima me kaj vi mislite o tem, bila sem pri G in je rekla da ne zazna utripa, mislite da je plod premajhen da bi zaznala? drugace mi user posted image zaostaja 1 teden. hvala za odgovore  
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: utrip ploda
24.4.2007 12:44:44   
Anonimen
da vam vsem recem kok ste prijazne in dobre dusice, jaz sem v skrbeh cakam na vase odgovore ve pa nc... 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.4.2007 12:47:06   
biba26
Jaz bi ti z veseljem odgovorila pa ne vem,ampak mislim da je še prehitro,da bi se slišal utripuser posted image .

To je moje mnenje!

Držim pesti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.4.2007 13:06:28   
HHH
Tudi jaz nisem čisto prepričana. Mislim pa, da je res malo zgodaj. Meni so rekli, da pred 10-tim tednom nima smisla hodit se kazat, ker se še nič ne vidi, razen, če bi krvavela. ne vem ti pomagat. Žal.  Drži se.

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.4.2007 13:14:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

da vam vsem recem kok ste prijazne in dobre dusice, jaz sem v skrbeh cakam na vase odgovore ve pa nc... 

se vid kolk si neučakana madona, tako na pregledih kot tudi tu, pol pa vidiš kolk panična si. drgač pa če bi postavila vprašanje na pravi forum nosečnost, bi dobila prej odgovor predvsem pa pravilen, tu so povečini take, ki še čakajo na zanositev. predvsem pa forum težave z zanositvijo nimajo veze s tvojim vprašanjem. Evo kolk sem prijazna, ne.
želim ti da boš naslednji UZ že slišala srček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2007 13:27:48   
Špela100
Če ti 1 teden zamuja si 5 teden, res se še ne more videti srčka, srček je viden tam 6t 4d naprej, enim takrat, enim kasneje, vsak dan je pomemben in če si kasneje zanosila, je lahko tudi 7 teden, ko bo srček začel biti.

sori sem pisala v takem vrstnem redu, ma se mi mudi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2007 14:00:41   
andreja2000
se čisto strinjam z Špelo100 in mislim,da ni potrebe,da te skrbi,saj je še user posted image  premala za utripuser posted image .Pa lepo in zdravo user posted image  ti želim.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.4.2007 11:02:19   
Naty*
Js sem bla k G prehitro naročena in sicer je bila starost plodeka 5,5 tedna, kar pomeni, da je bilo od zadnje M sedem tednov. Takrat je sicer videla plodek, ki se je rahlo videl okrog rumenjaka, o srčku pa ni bilo ne duha ne sluha, ker začne biti šele nekako v 6 ali 7 T.

Danes imava pa spet pregled (starost ploda 8T, nosečnost 10T), pa upam da bomo že videli user posted image od mojega user posted image . Komi čakam user posted image .

Pa LP, tudi ti boš dočakala svojega user posted image .

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?