nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Ok, mogoče bom zdaj izpadla malo čudna, samo: Kaj je narobe, če otrok brca SVOJO torbo?Mislim, samo brca?PA da je njegova?No, pač razen kar jo uniči itd in se to kao ne dela-ampak za to dobit v šoli ustni opomin?MAh, ne vem no, malo čudno se mi zdi... Prvo kot prvo nikjer ne piše,čigavo torbo je otrok brcal. Drugo pod drugo tudi če je brcal svojo torbo, je vprašanje, kje in kdaj jo je brcal. Add2 Lahko da je otrok brcal sicer svojo torbo, ampak med poukom. Če je počel to, je s svojim dejanjem motil pouk, učitelja pri delu in s tem onemogočal ostalim učencem, da bi na kvaliteten način prejeli podano snov. Meni kot učitelju je ravno do Kosova, če otrok polomi ducat svojih svinčnikov, dokler tega ne počne med uro in s tem moti pouk. V tem primeru bom sicer njegove svinčnike zaščitila pred uničenjem zgolj in samo iz enega razloga, da zaščitim svojo pravico, da lahko nemoteno opravljam delo, in pravico ostalih učencev do kvalitetnega pouka. Kapiraš? Če pa je otrok brcal svojo torbo med odmorom, je spet vprašanje, zakaj, kako in čemu je to počel. Na šoli, kjer sem poučevala, je tudi en učenec vrgel SVOJO torbo čez oograjo v 1. nadstropju in le-ta je padla na glavo učiteljici. Učiteljica je kasirala resne poškodbe vratu, več kot mesec bolniške in še 6-mesečno terapijo, a je imela pravzaprav srečo, saj je šlo le za cm, pa bi jo lahko ubil. Ampak nekateri ne dojamete, kajne, ker je otrok LAHKO grdo ravnal s SVOJO torbo!!! Ni vse črno-belo in red mora biti. Že tako na šolah ni nobenega pretiranega reda, prav zaradi staršev, ki bi svojemu otroku očitno celo pljuvati po tleh pustili v šoli, samo da bi dokazali ... kaj že? Dajte vzet pamet v roke
|