Samoyedka
|
Žiža, samo, da se je dobro končalo Te pa čisto razumem, ker se je mojemu pikiju ta teden skoraj tako grdo zaletel čaj- samo slišala sem, da je zajel na polno sapo, ven pa ni prišel niti glasek, kaj šele dih!!! Po hrbtu so se mi postavile dlake pokonci, ko sem ga nekako le spravila k sebi, da je začel jokat, pa mi je verjetno še par ur kovinsko cvililo v zatilju. Moj je bil čisto fuč, ko se je malemu zaletelo, jaz sem ga samo pograbila in obrnila navzdol ter rahlo tapkala po hrbtu, pa je bilo boljše- kaj bi drugega lahko naredila, nimam pojma. Naj vas ob tem nekaj vprašam: zadnjič je od moje babice sosede sinko dobil ponoči vročinske krče, postal cel moder in menda tudi dihal ni več- seveda je mamica kričala ko nora, ker je bila sama in ni vedela kaj storiti, tako da je pritekla na pomoč druga soseda, ki ga je nekako spravila za silo k sebi, potem pa poklicala rešilca. Kaj storiti v tistem trenutku, ko bogi revček dobi vročinske krče? Dobro, prej hladiti, če ima vročino, da do tega ne bi prišlo, pa vseeno se zgodi. Žužu, upam, da s tvojim ne bosta morala še kdaj kaj takega doživeti. Verjetno je pa tudi res, da če bi bila sama, bi bila primorana reagirati- bi te že materinski nagon v akcijo spravil. Motofrik, pa saj ga ne lopneš tak, da mu pljuča ven zabriše , malo potapkaš, pa je. Ja, to da začnejo jecljati, pa je mene že moja babica peglala od malega hehe. Dejstvo pa je da jih več začne jecljati zaradi psihičnih težav (pomanjkanje samozavesti), ne pa tolčenja po hrbtu ;) (malo off topic) Yennika, pozdravljena punca! Sem te pogrešala med avgustovkami, pa vidim, da si za malo padla med septemberke! En objemček za tvojega junaka