Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
uspelo nam -gosta hrana 20.4.2005 17:35:40
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz sem najprej tudi hotela, potem sem pa kar Hippove kupila. Se mi ne da pacat za eno žličko, mogoče potem ko bo večja.:)
|
|
|
|
uspelo nam -gosta hrana 20.4.2005 17:38:15
|
|
|
|
Mina1
|
:bravo: za pupiko. Moj prvi :duda: je tudi rad jedel Hippove zadevice in to bolj rad, kot tele doma pripravljene, razen banane recimo. pa pa Mina1
|
|
|
|
uspelo nam -gosta hrana 20.4.2005 18:37:37
|
|
|
|
lorelei
|
Meni se pa predraga zdi otroška hrana... Jaz jo pripravljam sama in jo ima fuul rad. Skuham pa več naenkrat, pa dam potem v posodice za led in v zamrzovalnik - potem pa najprej po eno kocko odtajam, potem dve, itd. Pa fajn je, ker si lahko skuhaš posebej različne vrste sadja in jih potem po želji mešaš. No, naš ima najraje kuhana jabolka s kuhanimi suhimi marelicami. Aja pa jabolka in suhe kuhane slive so mu tudi všeč.
|
|
|
|
uspelo nam -gosta hrana 20.4.2005 20:02:45
|
|
|
|
Seven*
|
Jaz sem zacela z rizevo kasico od Alnature, ki sem jo zmesala z adaptiranim mlekom. Pa je se kar jedel.. Ne pa prevec.. :)-:)-
|
|
|
|
uspelo nam -gosta hrana 20.4.2005 20:04:36
|
|
|
|
Blink1
|
Bravo Lea:bravo::bravo: Moja je tudi začela z najbolj kislim jabolkom na svetu:zmeden2::zmeden2: Pa sem se čudila zakaj ne je...:ups::ups: Potem pa je šlo...Najraje je imela še suhe marelice zraven jabolka...je fajn sladko:bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?