|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uspelo nam -gosta hrana
20.4.2005 17:27:10   
Moyca_
smo naši pupi dali v nedeljo prvič kašico. sem sama skuhala jabolko, pa je samo ven špukala. Ji je bilo prekislo sem mislila:zmeden2: (no saj je bilo kislo:)- ). Potem sem ji dala v pon. hip kašico jabolko, spet vse ven špukala, enako v torek, danes pa je pojedla kar per žličk (četrt male kašice) :bravo::bravo::bravo::bravo:

naš Gabriel je prvič skoraj celo kašico zmazal, zato sem bila čis frapirana ko Lea ni hotela. Seveda on ni niti približno tak jedec kot je bil Gabriel :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
mora pazit na postavo:)-;)

a vi sami pripravljate kašice, s katerimi pa ste začeli???

Ja vsak otrok jer res svoj unikat.

lp,:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   uspelo nam -gosta hrana
20.4.2005 17:35:40   
Lunca1
Jaz sem najprej tudi hotela, potem sem pa kar Hippove kupila. Se mi ne da pacat za eno žličko, mogoče potem ko bo večja.:)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   uspelo nam -gosta hrana
20.4.2005 17:38:15   
Mina1
:bravo: za pupiko.

Moj prvi :duda: je tudi rad jedel Hippove zadevice in to bolj rad, kot tele doma pripravljene, razen banane recimo.

pa pa Mina1

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   uspelo nam -gosta hrana
20.4.2005 18:37:37   
lorelei
Meni se pa predraga zdi otroška hrana... Jaz jo pripravljam sama in jo ima fuul rad. Skuham pa več naenkrat, pa dam potem v posodice za led in v zamrzovalnik - potem pa najprej po eno kocko odtajam, potem dve, itd. Pa fajn je, ker si lahko skuhaš posebej različne vrste sadja in jih potem po želji mešaš. No, naš ima najraje kuhana jabolka s kuhanimi suhimi marelicami. Aja pa jabolka in suhe kuhane slive so mu tudi všeč.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   uspelo nam -gosta hrana
20.4.2005 20:02:45   
Seven*
Jaz sem zacela z rizevo kasico od Alnature, ki sem jo zmesala z adaptiranim mlekom. Pa je se kar jedel.. Ne pa prevec.. :)-:)-

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   uspelo nam -gosta hrana
20.4.2005 20:04:36   
Blink1
Bravo Lea:bravo::bravo:

Moja je tudi začela z najbolj kislim jabolkom na svetu:zmeden2::zmeden2: Pa sem se čudila zakaj ne je...:ups::ups:

Potem pa je šlo...Najraje je imela še suhe marelice zraven jabolka...je fajn sladko:bravo:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   uspelo nam -gosta hrana
20.4.2005 22:18:49   
Willson
Tudi jaz sem začela z kuhano jaboljčno kašico. Zmeraj pa delam kašice sama, le zelo redko kakšno kupim! LP

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?