Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
uspelo mi je narediti test!!!! 25.6.2005 13:26:14
|
|
|
|
moni30
|
Čestitke:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
uspelo mi je narediti test!!!! 25.6.2005 13:39:24
|
|
|
|
PiaM
|
Joj, kak lepo!!:) No, vidiš, pa je uspelo!:bravo::bravo::bravo: Čestitke in uživajta v :nosecka:! :rozica:
|
|
|
|
uspelo mi je narediti test!!!! 25.6.2005 13:45:26
|
|
|
|
Anonimen
|
U, mater :bravo::bravo: čestitke :bravo:
|
|
|
|
uspelo mi je narediti test!!!! 25.6.2005 14:47:35
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo::bravo:Saj smo ti rekle, da se splača!!!:bravo::bravo::bravo::bravo: ČESTITKE!!!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
uspelo mi je narediti test!!!! 25.6.2005 14:56:12
|
|
|
|
eva1
|
No saj smo ti že povedale da si :nosecka:!!!! Čestitke:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
uspelo mi je narediti test!!!! 25.6.2005 14:57:37
|
|
|
|
emaa
|
Čestitam :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
uspelo mi je narediti test!!!! 25.6.2005 15:14:31
|
|
|
|
tinkatonka
|
ČESTITKE TEBI IN TVOJEMU :love:! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
uspelo mi je narediti test!!!! 25.6.2005 15:24:46
|
|
|
|
ameli
|
:bravo::bravo::bravo: čuvaj pikico in se pusti razvajat :love:
|
|
|
|
uspelo mi je narediti test!!!! 25.6.2005 15:42:56
|
|
|
|
Maša26
|
Bobika, čestitke!! :bravo::bravo::bravo::bravo: Vsi dnevi čakanja so se ti obrestovali :) :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
uspelo mi je narediti test!!!! 25.6.2005 16:17:45
|
|
|
|
Elena B
|
Fuuuul sem vesela zate!!! :sloncek::sloncek::sloncek: Čestitam:bravo::bravo:
|
|
|
|
uspelo mi je narediti test!!!! 25.6.2005 16:27:27
|
|
|
|
bobika
|
vsem najlepša hvala za čestitke:)
|
|
|
|
uspelo mi je narediti test!!!! 25.6.2005 18:12:12
|
|
|
|
SašaR
|
Čestitke!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
uspelo mi je narediti test!!!! 25.6.2005 18:16:01
|
|
|
|
andreja69
|
Č:bravo:E:bravo:S:bravo:T:bravo:I:bravo:T:bravo:A:bravo:M:bravo: :rozica::rozica::rozica:9nebesa9nebesa9nebesa
|
|
|
|
uspelo mi je narediti test!!!! 25.6.2005 18:36:03
|
|
|
|
bebi
|
ČESTITKE :bravo: :rozica: :bravo: :rozica: :bravo: :rozica: Uživaj v 9nebesa 9nebesa 9nebesa
|
|
|
|
uspelo mi je narediti test!!!! 25.6.2005 19:02:06
|
|
|
|
SAJA
|
OJLA! ČESTITKE!:bravo::bravo::bravo:A MI LAHKO POVEŠ KAJ JE TO ZA EN TEST NOSEČNOSTI,KER GA ŠE NISEM VIDELA!JEST SM UPORABLJALA SAMO ROMED IN CB!
|
|
|
|
uspelo mi je narediti test!!!! 25.6.2005 23:01:01
|
|
|
|
katjandraž
|
:bravo: Tud od mene ČESTITKE!!!:bravo:
|
|
|
|
uspelo mi je narediti test!!!! 26.6.2005 9:21:52
|
|
|
|
DaisyE
|
Madona smo te čakali! Čestitke obema z :love: pa lepo nosečnost. Javi se še.
|
|
|
|
uspelo mi je narediti test!!!! 26.6.2005 10:21:56
|
|
|
|
Suana
|
:bravo::bravo::bravo: čestitam,veselo in zdravo nosečnost ti želim. :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
uspelo mi je narediti test!!!! 26.6.2005 10:55:41
|
|
|
|
bobika
|
Hvala! :rozica::rozica::rozica::rozica: Sem že prišla malo k sebi, samo mi še ni čisto jasno kaj in kako. Imam namreč občutek, da sem popolnoma druga oseba. Moj :love: pa me je že začel razvajati :metulj: Test, ki sem ga delala je neki novi, kr simpatičen se mi zdi. Ga še v predalu hranim in se še vedno vidita :roza: :bravo:. Imenuje pa se seretek direckt. Tudi jaz sem prvič slišala za njega. Kupiti sem hotela bc, pa ga baje ne dobavljajo v mb lekarne. Ta pa je stal 670 sit in je cel iz papirja brez odvečne plastike (skrbimo za čisto okolje:)) Vsem, ki čakate na 2 črtici naj sem čiprej pokažejo :darilo:
|
|
|
|
uspelo mi je narediti test!!!! 26.6.2005 11:37:14
|
|
|
|
Kornelija
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Želim ti zdravo in lepo nosečnost - ČESTITAM! :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: Sedaj bova lahko skupaj spremljali, kako rasteta najini pikici, saj sta približno enako stari:rozica::duda::rozica::duda:
|
|
|
|
uspelo mi je narediti test!!!! 26.6.2005 16:17:42
|
|
|
|
Anitka
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Čestitke in lepo nosečnost ti želim, Anitka
|
|
|
|
uspelo mi je narediti test!!!! 26.6.2005 18:00:54
|
|
|
|
girly
|
:sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo:
|
|
|
|
uspelo mi je narediti test!!!! 26.6.2005 22:07:38
|
|
|
|
lenika
|
Pravkar prišla iz morja in videla veselo novico.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
uspelo mi je narediti test!!!! 27.6.2005 6:41:48
|
|
|
|
Špelka
|
Čestitke, Bobika, no sej ni blo tko težko, a ne ? :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Špela
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.