|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uspelo mi je
16.1.2009 9:54:03   
sajka
No,pa sem koncno(po enem letu) prvic zagledala na testu user posted image .Po vseh neuspelih poizkusih...,po prigovarjanju ginekologinje naj zacneva razmisljati o drugi poti,napotila naju je na spermiogram...ko eno leto ni bilo nic,jaz pa sem se sekirala kaj ce je z mano res kaj narobe??
Sem sklenila da bom dala zivce na stran in tudi vse ker je bilo povezano z zanositvijo...Tudi racunalnik sem dala z glave,forum...vse.In evo...uspelo mi je.
Ko se sreci odpoves takrat te sama poisce(je zdaj moja resnica).To vem zdaj zagotovo.user posted image
Vsem puncam ki se delate tako kot sem jaz vam svetujem,da za nekaj casa enostavno pozabite.Sama sem ugotovila da bolj,ko sem se trudila slabse je bilo,vsak mesec novo razocaranje in en sam zacaran krog v katerega sem se ujela.
Izgleda povsem enostavno,samo pozabite,dajte z glave,veliko bolj je enostavno kot zivciranje,boste videle.
Vsem puncam vam iz srca zelim da tudi same kmalu tako kot jaz docakate zasluzeno sreco.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uspelo mi je
16.1.2009 10:13:45   
bincab
Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image
Jaz sem že nekaj mesecev nazaj odmislila, se nisem sekirala...pa ničuser posted image  
Ampak gremo optimistično naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu sajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2009 10:22:10   
baby blue
Čestitke tudi iz moje strani user posted image

Veliko nas bo septembrovk :)

(odgovor članu bincab)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2009 10:50:02   
katra55
Čestitke!user posted image user posted image user posted image Pa lepo in predvsem zdravo nosečnost!user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2009 11:02:19   
T1979
Sajka čestitke.user posted image  Lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2009 11:58:29   
bamoocham
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Čestitke tudi iz moje strani user posted image

Veliko nas bo septembrovk :)

user posted image user posted image user posted image še moja sestra je zdj med septembrovkami. Je zvedla 1 teden nazajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2009 12:06:23   
S*
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  Čestitke! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2009 12:08:36   
Pupa7
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravoooo, čestitke!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.1.2009 12:11:35   
tejčit
Tud z moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo in zdravo nosečnost.Kdaj maš pregled

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.1.2009 12:16:11   
srecna_zvezda
Cestitke sajka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj pa lepo in mirno user posted image ...predvsem pa...uzivaj v tej sreci!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.1.2009 12:48:56   
Nončika
Čestitke in želim ti mirno nosečnost!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.1.2009 13:09:37   
U*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.1.2009 13:36:17   
metir
čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu U*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.1.2009 15:15:16   
aqua77
super, čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa tud tebi metir!!!! user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu metir)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.1.2009 15:28:26   
ziva1
user posted image user posted image user posted image user posted image   čestitam.

Težko je odmisliti, da si želiš user posted image .
Sicer pa jaz kar malce težko verjamem, da je psiha tista, ki ti ponagaja user posted image .

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.1.2009 18:43:55   
Ploha
čestitam!user posted image user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.1.2009 20:08:43   
ursa1981
Sama lahko potrdim, da je psiha lahko veliko krivauser posted image Na žalost a resničnouser posted image  Doma ima 13 mesečno hčerkico, ki je bila spočeta v času, ko sem mislila le na svojega očeta, ki je bil pred tvegano operacijo. Takrat sem res na vse pozabila, na prvem mestu je bil oče.

Pa čestitkeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ursa1981 -- 16.1.2009 20:09:43 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.1.2009 20:35:32   
CLAUDY11
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim ti nosečnost brez zapletov!!!!!

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.1.2009 17:47:04   
Rožica82
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sajka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.1.2009 18:24:56   
Barbk
Iskrene čestitke, mirno nosečnost in zdravega otročička.user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.1.2009 7:29:14   
tassi1
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......