|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uspelo je :)
26.5.2009 17:54:29   
Anonimen
No...pa da še jaz napišem svojo zgodbo...mogoče bo kateri kaj v pomoč user posted image

Za uvod samo to...z mojim bivšim sva se 1 leto trudila, da bi zanosila...pa je bilo vsak mesec eno samo razočaranje. No sej potem sem ugotovila, da je že moralo tako bit, ker sva šla po 10ih letih narazen.

In z zdajšnjim user posted image  sva se odločila, da bi počasi pa mogoče imela kakšnega user posted image . Zdaj 2 meseca nisva uporabljala zaščite. Res pa je, da nisem bila čisto nič obremenjena, kdaj bo, če bo. In me je zdaj ta + čisto šokiral. Po pravici povedano sem bila prepričana, da bom imela probleme z zanositvijo...ker takrat s prejšnjim po tolikem času ni bilo uspeha. In še probleme sem imela z M...po prenehanju s kt...je po par mesecev ni bilo. Zdaj se je sicer tudi premaknila za par dni vsak mesec...tako da sem po izračunih ta test delala konkretno prehitro. Pričakovala sem jo nekje čez 3 dni.

No pa še o znakih...ko smo vedno vse bile tako nervozne okol tega. Sej ne vem, če so kaj drugačni kot pri pms. Mogoče imam malo bolj kot ponavadi občutljive joškeuser posted image  najbolj bolijo ob strani. Nonstop hodim lulat. Slabo sem spala 2 noči zdaj. Slabo se počutim, nasplošno. Sem mislila, da od te vročine. Ampak zgleda ni sam od tega. Ful sem razdražljiva. V bistvu pa sem se odločila za test zato, ker sem bila zdaj že nekaj časa na ločevalni dieti...trebuh pa vedno večji, namesto vedno manjšiuser posted image  in to čist resno...ponavadi se mi je pri dietah najprej poznalo na trebuhu...zdaj pa je čisto napihnjen. No...tako da dieta zaključenauser posted image  mah pa te 2 kg prevečuser posted image  aja...pa mozolji...jojoj...nikoli prej problemov...zdaj pa že kak teden ful...še posebej po hrbtu.

No pa še nekaj...mal za hec...mal zares. 2 vedeževalki sta mi že lani napovedali zanositev letos okrog junija. Ena je bila astrologinja...je celo rekla, da vsaka ženska ima par plodnih mesecev na leto...in meni jih je napovedala za ta čas. Druga pa mi je rekla...še ko sem bila z bivšim skupaj...me je prašala, če se z mojim kaj trudiva zanosit...in da nikoli ne bova mogla imet otrok...da sva nekompatibilna pri tem. Hm...zdaj se sprašujem, če res ni kaj na temuser posted image

Ah...zdaj pa sem napisala čisto preveč. Mojega pa danes čaka presenečenje...komaj čakam, da pride iz službeuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uspelo je :)
26.5.2009 18:30:32   
Zala01
Anonimna čestitkeuser posted image user posted image user posted image , kdaj si pa si izračunala PDP? Pridruži se nam pri čvekanju pri januarčicah 2010user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2009 18:37:52   
Anonimen
Zala01...sem žeuser posted image  hvala za pvabilouser posted image

(odgovor članu Zala01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2009 18:41:50   
Zala01
No super, potem se pa tam pišemouser posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2009 19:59:50   
gita10
Čestitam, tudi pri meni je bilo podobno recimo, da sem nekje 12 let spolno aktivna. Z bivšim partnerjem v osmih letih nikoli nisem zanosila, potem pa sem svojega moža spoznala in sem kar takoj zanosila. Žalostno je to,da je to očitno uspela prvič, zadnji in nikoli več. Ne maram pa dohtarjev in ker imam enega se mi niti ne da preverjat zakaj ne zanosim. Upam, da bo pri tebi drugače. Želim ti lepo in zdravo nosečnost ter seveda zdravega user posted image .

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.5.2009 10:05:47   
Taddy78
gita10 tudi jaz imam sinka, ki je bil nenačrtovan, sedaj pa sva na čakalni listi za umetno...V kratkem času se lahko marsikaj spremeni, tako se je pri mojem recimo poslabšala sperma in če še želiš imeti otroka, ne čakaj...

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.5.2009 15:27:45   
Anonimen
Čestitke tudi z moje strani in veselo nosečnost še naprej. user posted image

Tvojega si presenetila, ko je prišel domov, torej mu nisi takoj povedala, ko si naredila test (če sem prav razumela)? Zanima me kakšno je bilo presenečenje, si mu kaj posebnega pripravila ali kar povedala?
Me ful zanima, ker ko bom sama izvedela da sem user posted image  bi ga tudi rada presenetila pa še nimam ideje kako - sicer še imam nekaj časa, ker sva se odločila, da začneva čez kake 3 mesece delat na tem, da še bar zadnji letnik dokončam, če že ne diplomiram, ker se ne moreva učakati. user posted image

(odgovor članu Taddy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.5.2009 16:12:31   
bivša vita80
user posted image user posted image user posted image Čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.5.2009 18:21:04   
zaljubljena23
Čestitkeuser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.5.2009 9:54:37   
Anonimen
Hvala za čestitkeuser posted image

Jap...mojega sem presenetila, ko je prišel iz službe. Se mi je ta dan nenormalno vlekeluser posted image  sem pa šla kupit knjigo...Dojenček - navodila za uporabo in sem zavila. In potem, ko je prišel domov...nisem ga kar takoj napadlauser posted image  sem mu rekla, da sem mu nekaj kupila. Pa se je še nekaj pritoževal, zakaj zapravljam zanjuser posted image  pa sem mu dala to "darilo", da naj odvije. In ko je prebral naslov...sej je začel ful smejat, je rekel, da je vedel, da se bo primlouser posted image  in potem se mu je kar vse smejalo...je bil čist happy...pa čist preveč se mi je posvečal, se je čisto raznežil. In potem sva šla na eno fino večerjo. Res lep občutek...sploh ko sem videla, kako je srečen.

(odgovor članu zaljubljena23)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?