|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uspešnost bicoma pri alergijski astmi
29.6.2009 21:58:57   
bulba
Živiouser posted image

Imam devet letnika, ki ima že pet let alergijsko astmo (alergičen je na zeli, trave, drevesa, pršico, živ. dlako...)
Redno prejema dvakrat na dan po en vpih flixitide, singular tableto in sirup aerus, vendar ima kljub preventivi občasno močna poslabšanja astme. Zanima me, če je kdo s podobnimi problemi že izvajal bicom ali kakšno drugo terapijo. Za vsak odgovor bom zelo hvaležnauser posted image

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uspešnost bicoma pri alergijski astmi
30.6.2009 7:56:07   
KATAM
Lep pozdravček

Mi trenutno hodimo na bioresonanco. Imamo kar hud atopični dermatitis, Na vseh uradnih testiranjih ( kožnih in krvnih ni nikoli pokazalo kakršno koli alergijo, pa smo bili na dermatološki in na alergološki. Vsi so se nehali ukvarjati z nami, ker pač testi nič ne pokažejo, poteem pač ni nič. Tamala se pa že 2 leti in pol praska in praska večkrat do krvi.  Ker nam ni preostalo drugega ( ker je naše uradno zdravstvo tako super, ne vem zakaj vsak mesec plačujemo take prispevke, sram jih bilo) smo se začeli  pošluževat alternativne medicine . Najprej smo probali pri homeopatinji, žal neuspešno. No sedaj hodimo na bioresonačne terapije. No naši mali pikici povzroča te probleme kandida ( črevesna glivica ), s katero se uradna mediicina sploh ne ukvarja, ampak ta zadeva ni tako nedolžna. Po 4 terapijah in dieti, ki je seveda obvezna smo kandido pozdravili, no sedaj ba imamo terapije  in še dodatno mlečno dieto, ker je alergična na mleko in seneni prah. Za to ti pa še ne morem povedat ali bo uspešno ali ne. Drugače se pa tudi jaz zdravim za kandidom , saj naj bi jaz to tamali prenesla kao že med nosečnostjo in z dojenjem, čeprav jaz pač nimam nobenih tipičnih znakov oz težav. skratka mi kar vstrajamo, na terapijah in dietah, je pa težko, ker sploh za vrtec nimamo uradnega potrdila ( ker je to pač alterantiva), in moram v bistvu sama skrbet za hrano, da ji dajemo sabo nadomestilo za tiste stvari ki jih ne sme jest, trenutno je teh pa kar veliko. Ampak ko veš da gre za zdravje otroka se pač lažje potrudiš. Hodimo pa Murgle center h ge. Rafaeli. Če te zamina bolj podrobno me lahko kontaktiraš na 031-295-653  
Držimo pesti, če boste probali,  pa srečnouser posted image

(odgovor članu bulba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2009 9:10:19   
sanelaa
Katam,

in kako ste prej zdravili AD?

Tudi naš 8 m star sin ga ima, že od drugega meseca dalje, pa smo na koncu ko kortikosteroidne kreme niso več prijele, končno odkrili eno naravno kremo, po tej je sedaj super. Zaenkrat je pri nas AD v počitku. Upam da bo tako tudi ostalo.

Sprašujem pa zato, ker sem tudi jaz bila tik pred tem da sina peljem na bioresonanco, ampak smo potem hvalabogu suho, srbečo in razdraženo kožo pozdravili s to kremo.

(odgovor članu KATAM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2009 10:53:16   
KATAM
Ja mi smo dermatitis blažili z kremami na recept, ki seveda tanjšajo kožo, pa kar sirup proti alergiji ( ****al ) je dobila, čeprav ni bilo ničesar dokazanega na kaj je alergična. potem smo pa rekli da je pa dovolj tega, saj je bilo enkrat boljše, potem pa spet slabše. 

Sanela ali mi lako napišeš katero kremo zdaj vi uporabljate?

Lp Tatjana

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2009 14:47:47   
sanelaa
Krema ki jo mi uporabljamo žal v sloveniji ni na voljo, jo nabavljamo v Beogradu, vse je naravno. je pa krema takšna, da se zdaj še zdravniki, ko vidijo Lukca prej in zdaj, čudijo in sprašujejo kaj je to. Nihče ne more verjeti.
Glejte, dajte me kontaktirat na mail: sanela.a@gmail.com

vam bom tam kaj več napisala pa še kakšno slikco našega Lukca pokazala, da vidite če je to to.

(odgovor članu KATAM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2009 20:10:59   
bulba
Živio, se zahvaljujem za odgovor, vendar pri našem fantku ne gre za nobene izpuščaje ali kakršne koli spremembe na koži. Pri njegovih težavah zalergijo ga spremlja samo kašelj, kašelj in nahod. Pa to ni voden izcedek, ampak nahod z ogromno količino sluzi in ravno zaradi nje se mu poslabša tudi sluh. Zato me zanima, če imajo takšni bolniki uspešnost pri bicomu ali kakršnikoli drugi alternativni terapiji.user posted image
Lep pozdrav!

(odgovor članu KATAM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

zanositev
awwa

Koliko časa po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet ste "se trudile", da vam je uspelo zanositi?

prvi mesec (37%)

2-3 mesece (23%)

4-6 mesecev (14%)

7-9 mesecev (4%)

več kot 9 mesecev (22%)

Število vseh glasov: 234

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!