|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uspavanje cez dan
15.9.2008 14:39:27   
teja28
Nasemu 7 mesecniku se noro dogaja user posted image . In odkar je non stop aktiven, cez dan zelo tezko zaspi. Zaspan je sicer zelo, kar se vidi po zehanju, mencanju oci in odsotnem gledanju user posted image , ampak zaspati pa ne in ne. Tako traja lahko tudi celo uro, da koncno nekako zaspi. Prej je cez dan zaspal brez tezav. Naj se povem, da zvecer pa zaspi brez tezav, sam. Kako ste ve, svoje toliko stare uspavale cez dan?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uspavanje cez dan
15.9.2008 19:01:41   
bina30
Jaz, hvala bogu, lahko rečem, da mojega sinka (9,5m) ne rabim uspavat. Ko ga dam v posteljico ga polupčkam, kaj lepega povem, ga pokrijem in grem iz sobice. Včasih zaspi takoj, včasih pa se še malo "pogovarja", potem pa si vzame dudico, začne mencati pleničko in zaspi. To traja sedaj nekje 2 meseca, pred tem je čez dan spal v košku v dnevni in je spal samo kake pol ure, sedaj pa spi 2x na dan po 1,5 ure v svoji sobici. pri babici pa naredimo isto, samo da spi v prenosni postelji.

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.9.2008 19:55:31   
amaya
Jaz ga tudi dajem popoldan spat v svojo sobico, ker dlje spi.Drugace pa mu veckrat dam kako glasbo, ki ga takoj umiri. Mogoce je prostor okoli njega prevec zivahen....

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.9.2008 22:20:54   
bambi.t
Joj, moja tudi (7,5 mesecev) zadnje čase kar dostikrat težko zaspi čez dan. Pa je utrujena. Če ji dam čaj ali mleko v naročju preden jo položim v posteljico, včasih že kar učke obrača. Ko jo položim v posteljo pa obrat in na kolena in na ograjico kukat. Potem pa to ponavljanje lahko traja, včasih tolk dolgo da se mi zaprtimi očmi začne jokat(jaz jo takrat vzamem v naročje, da mi v naročju zaspi, je ne puščam da se dere), včasih pa zaspi če dam glavo bliže k njej in me mal za lase grabi. No, k sreči se ne dogaja to vsakodnevno, ampak na obdobja.

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?