ninocka
|
Moj ta drugi je bil isti. Ko je bil star 13 mesecev, sva se zbujala tud do 8x na noc, ker je hotel mal pocartat, parkrat je potegnil in potem spal naprej. Nisem ga smela prestavit v njegovo posteljo, na koncu se se nisem smela niti stran od njega obrnit. Najprej kar sem naredila je blo, da sem mu ponoci zacela dajat caj. Je parkrat potegnil in potem zaspal nazaj, joske mu pa nisem dala, razen ce se ni ful drl. IN smo zelo hitro iz 8x dojenja presli na 2x. Ker sme bila v sluzbi in on v vrtcu, je dopoldansko dojenje za uspavanje sam opustil in tudi ga ni potreboval v vrtcu za uspavanje (zaspal BP), zjutraj se ponavadi nisva podojila, ker casovno ni zneslo, pa tudi pogresal ni. Ostalo je se edino vecerno dojenje. Ker sem bila pa ravno noseca in mi je G odsvetoval dojenje, smo pa se tega skenslali in je uspavanje s flasko prevzel moz. Moram rect, da je to slo kar gladko, edino se zmeraj imamo pa probleme s spanjem - ne zaspi in ne zaspi, ne pomaga flaska, nic. Sposoben se je dret tud 2 uri v postelji, si pri njemu, ga bozas, zaspi, gres iz sobe, skoci pokonci in spet dretje. Prvi recimo je zaspal sam od sebe (pa ni bil dojen), nikol problemov z uspoavanjem. Polozu si ga v posteljico, zaspal je na flaski al pa sam od sebe. Tretji je tudi dojen, zaspi ob dojenju, ce se pa noce dojit, ga dam pa v posteljico in zaspi sam. Edin nas sredincek nam dela fuul probleme z uspavanjem, tako popoldasnkim kot vecernim. A v vrtcu gre spat brez problema, se lepo sam sezuje in uleze nalezalnik in zaspi...doma pa cele stale. Je pa zdaj star 27 mesecev. Pa se vedno se obcasno zbujamo ponoci, ene pol leta nazaj se je tud po 2x na noc, vsako noc... Aja, pa tud nima dude (nobeden je nima), ima pa ninico, enga oslicka. Te nisem lih potolazla, ne ...