|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   usb za nokio
13.10.2009 11:04:08   
mala maja
Imamo nokio E63 in bi rabila USB podatkovni kabel. Na netu ne najdem nič, vse kar sem uspela zvohati da je baje do tega kabla zelo težko pritiuser posted image , kar mi zelo veliko pomagauser posted image user posted image

Ga ima katera, paše mogoče kakšen drugi zraven????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: usb za nokio
13.10.2009 11:18:57   
tanja22
pozdravljena, jaz ga imam odveč. samo morava ugotoviti, če je bo taprav :)

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.10.2009 11:20:53   
Naja31
Jaz za mojo nokio E63 uporabljam usb kabel ki sem ga dobila pri prejšnji nokii, tako da pašejo tudi drugi. 

(odgovor članu tanja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2009 12:02:32   
mala maja
tanja22, bi ga lahko slikala če ti ni odveč.
Naja31 katero nokio si pa imela prej, da vem kaj naprej brskatuser posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.10.2009 13:01:29   
Felicita
jest mam tut enak problem ja (3120), ne vem zakaj ga vragi ne dajo zraven! sm pa jest brihtno se najprej sprehodila do mobitel centra, kjer so mi sicer blazno prijazno povedali, da zadeva stane 43€!!!!! (tko da če ti ni predrago je to tut opcija) in ga še vedno nimam oz. planiram da si ga bom sama nardila, če le dobim pravi konektor (edini problem je, ker ma nokia nek svoj standard, mislm da mikro2 usb al neki takega).

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

Neposredna povezava do sporočila: 5
13.10.2009 13:14:54   
tanja22
mala maja - imaš ZS

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.10.2009 21:08:00   
Jo@n
Gre za podatkovni kabel z oznako CA-101, na ebayu ga dobiš  za 2 USD s poštnino vred.

(odgovor članu tanja22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.10.2009 8:51:34   
mala maja
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Gre za podatkovni kabel z oznako CA-101, na ebayu ga dobiš  za 2 USD s poštnino vred.

hvala, to zdej full pomaga user posted image

Felicita ja tud jaz sem klicala na mobitel, samo meni so mičkeno, ampak res mičkeno manjšo ceno rekli.user posted image
tanja22 sem ti poslalauser posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.10.2009 12:17:39   
luka jan
Tudi sama sem pred časom iskala nekaj podobnega, pa nisem nikjer nič dobila.
Sem parkrat klicala na Mobitelov center kjer so mi povedali kakšna je cena, nakar sem ga naročila preko e-bay-a in ga res dobila , tako kot pravi Jo@n za par evrov, pa mi fino dela.user posted image

Mala Maja upam da ti je že uspelo najt ustreznega.

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.